Чай за крале и истински ценители!

Чайве Newby of London  празнуват тоталното си превъзходство в чай индустрията,  след като спечелиха рекордните 21 златни медала за 2011, на най-престижните награди в света  „Great Taste Awards”, които се приемат за „Оскарите” при храните и напитките. В серия от слепи дегустации, на Гилдията за фини храни и напитки,  чай Нюби  беше награден с  невероятните 21 златни награди  „Велик вкус”. Това бие собствения рекорд на Английската марка  от 2010г., когато Newby чайове доминираха с  13 награди и ги превръща в абсолютен рекордьор в историята на най-престижните награди в браншовият свят „Great Taste Awards”, като  са  спечелили 65 отличия  за последните 6 години.

 

чай гурме
Това забележително постижение  несъмнено се дължи на уникалната система на  чай Нюби  за снабдяване, както и на  съоръженията  за опаковане. Само един на всеки хиляда чайове  влиза в завода на елитната марка и  е избран  да се превърне в чай Нюби . Всяка партида чай е избрана   въз основа на времето и начина на бране. Нюби  избира саморъчно събирани чайове, които се берат  в разцвета на сезона в първата и втората вълна на  цъфтежа. Всяка доставка на чай за Newby е предмет на безпрецедентен анализ и дегустация, което гарантира, че само  най-добрите листа и пъпки  от най-добрите чаени градини в света, ще се превърнат в гурме чай Newby.

 

Чай в истинският смисъл

Подобно на отбраните вина, чайове Нюби  имат отличителни черти и неподражаеми  стандарти. Това е чай в истинския смисъл на думата. Марката издига  ежедневната напитка до небесни висоти. В Нюби знаят, че качеството на чая в най-голяма степен идва от сезона- във всяка чаена градина по света, има  само един или два кратки периода, които са по различно време на годината, когато листата са най- добри. За разлика повечето марки, които купуват чая от борсите, Нюби  избира и опакова чайове, произведени само в  тези кратки периоди. След което възможно най-качествените чайове се използват за създаване на уникални смеси, които представляват симфония  от вкусове далеч по-силна от всеки отделен  вид чай. Повечето рецепти на Newby of London  са строго и ревниво пазена тайна.

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.