Телефони за възрастни и трудно зрящи хора

Вероятно на всеки се е случвало да чува как родителите  или познати в по -напреднала възраст се оплакват от своите мобилни апарати. Например колко тихо звънят и не се чуват, а така пропускат повиквания или колко са малки бутоните  и те не могат да напишат  желаният от тях телефон или SMS и не на последно място как не виждат какво се изписва на дисплея.

За всички тях несгодите свършват с новите модели телефони  за възрастни на MaxCom, които са насочени точно към такъв тип клиенти,  сблъскващи се с изброените вече проблеми, а освен това имат и доста атрактивни цени.

Първото предложение е MaxCom MM430. Апаратът предлага голяма клавиатура с подсветка и големи бутони, дисплей с големи символи и оранжева подсветка, SOS бутон, който след като се натисне  набира и изпраща SMS на предварително зададени номера.

Телефонът разполага с много опростено меню и функция „свободни ръце”, телефоният указател може да съдържа до 300 номера, както и SMS функция и функцията „бързо набиране” на 10 номера. Едно от най големите предимства е много силният звънец, разполагащ с 10 различни мелодии.

MaxCom MM430 също така разполага и със стандартните фенерче, калкулатор и аларма. Батерията държи до 288 часа в режим  на готовност и до 4 часа при разговори.

Второто предложение е MaxCom ММ440. Функциите на този телефон се припокриват с тези на предходния, но тук телефонният указател събира до 250 номера, много силният звънец разполага с 9 различни мелодии,,а времето, което издържа батерия е до 250 часа.

Апаратът има тегло от 75 гр. и размери 108 на 50 на 14 мм.

Третият  телефон за възрастни е MaxCom MM450. Този апаратът  също разполага с голяма клавиатура с подсветка и големи бутони лесни за използване, дисплейът е  с големи символи и оранжева подсветка, има отново  SOS бутон, който след като се натисне  набира и изпраща SMS на предварително зададени номера.

Телефонът има  опростено меню и функция „свободни ръце”, телефоният указател може да съдържа до 300 номера, както и SMS функция и функцията „бързо набиране” на 10 номера. Тук също е заложено на  много силният звънец, разполагащ с 10 различни мелодии.

Този апарат има допълнително FM радио, което може да работи и без слушалки. Всички аксесоари на MaxCom MM450 (зарядно, батерия, слушалки) са съвместими с Nokia.

Време в режим на готовност до 250 часа и в режим на разговори до 4 часа.Теглото на апарата е 101 гр.

 

 

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.