Хигиенните продукти на Tork са предпочитани от мнозина

23.01.2014 | Автор: | Публикувано в: Друго

Ние сме фирма дистрибутор на хигиенни материали, обслужваме с хигиенни материали най-различни фирми, учреждения и институции, като нашата фирма предлага продуктите на шведския производител Tork.

През последните години тази марка доста се наложи и е предпочитана пред доста други. Ние успяваме да направим добри продажби с продуктите на Tork. Клиентите ни са от различни целеви групи. Нашата фирма зарежда с изделия на Tork на първо място обществени места, в които се държи на лукса и високия стандарт на обслужване. Това са хотели с висока категория, ресторанти, барове, офисите на търговски банки. Днес много фирми в областта на туризма предпочитат продуктите на Tork, защото те са символ на високо качество, характерен стил и дизайн. В нашия специализиран магазин клиентите могат да намерят най-разнообразна гама продукти на шведската марка. Ние предлагаме диспенсери за течен сапун, които имат изискан аромат. Търсят се и ароматизатори за тоалетни, за тяло и за различни помещения. Наистина хигиенните материали на Tork са изключително търсени, защото всяка компания, институция или обществено заведение иска да предложи на своите гости и клиенти отлично и модерно оборудвани хигиенно-санитарни възли.

Ние получаваме заявки и от различни заведения в областта на  здравеопазването. Продуктите на Tork се предпочитат от болници, клиники, различни лаборатории и частни медицински кабинети.

Във връзка с нашата дейност ние влагаме средства и за реклама. Служители на фирмата разнасят специални рекламни брошури и дипляни по ресторанти, кафенета, бензиностанции и най-различни обществени места. През определен период от време инвестираме в излъчването на рекламни клипове по определен телевизионен канал. Това спомага да имаме повече поръчки и нашите продукти на Tork да бъдат забелязани от все повече адресати. Особено предпочитани са дозаторите на тоалетна хартия Tork. Тези дозатори имат много елегантен дизайн, който спомага продуктът хармонично да се впише в средата на всяко едно помещение. Обикновено дозаторите на тоалетна хартия Tork имат капацитет от една до няколко ролки тоалетна хартия. Те разполагат със специални зъбци, които контролират ползването на тоалетна хартия. Друг често закупуван и поръчван продукт на Tork са дозаторите на хартиени кърпи за ръце и лице, както и диспенсери за тоалетни салфетки, които се подават лист по лист. Това, което прави предпочитани продуктите на Tork, е високото качество на използваните материали. Затова Tork означава висока хигиена, свежест и стил – http://scanclean.bg/bg/brands/view/id/43

Хигиенни изделия на Tork доставяме и в различни институции, като министерства, банки, агенции и други. Ние разполагаме със собствен транспорт чрез който извършваме зареждане на различни обекти, които ползват продуктите на Tork. Освен че продаваме еднократно различни изделия, ние сключваме договори за постоянно обслужване на големи хотели, ресторанти или учреждения. Нашите служители периодично зареждат с продуктите на Tork хигиенно-санитарните възли на различни обществени места.

Автор:

Този автор има 74 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.