Алтернативни начини да правите пари от домейн име

15.01.2014 | Автор: | Публикувано в: Онлайн бизнес

Има няколко начина да правите пари от домейн име, което сте регистрирали и притежавате. Някои от тях са съвсем традиционни. След като вече домейн името е ваше, вие асоциирате сайта си него и в последствие започвате да печелите. В случай, че сте купили домейн името, но все още нямате намерение да го използвате, винаги можете да го паркирате. Ако сте фен на рисковите сделки, можете да направите т.нар. домейн “flipping”. Това означава да закупите скъпо и добре поддържано наименование и да го продадете бързо за сигурна печалба. В случай, че имате домейн за паркиране, проследете нашата класация, къде е най-добре а го направите.

1. www.smartname.com – Това е една от най-добрите компании за паркиране на имена, която може да ви помогне да осребрите това, което сте инвестирали. Вие ще получите много допълнителни инструменти, които може те да използвате. Сайтът ще ви предостави шаблони, които можете да използвате за паркираната си страница. Освен това те ще ви снабдят с данни за трафика, който получавате. Можете да сложите и бутон „продава се“ на своята паркирана страница. В този сайт има около 700 000 паркирани имена. Компанията предлага голямо разнообразие от инструменти и услуги, които да ви помогнат да печелите от паркиран домейн.
2. www.parkingcrew.com – Може да се каже, че ако се занимавате с наименования професионално, това е точно вашата платформа. Основателите на сайта са се занимавали с домейн имена, преди да започнат да се специализират в паркирането на страници. Вие ще можете да печелите наистина добре от вашето домейн име в случай, че изберете тази услуга.
3. www.parklogic.com – Това е компания за управление на активи, създадена, за да осигури на собствениците на домейн имена безпроблемно управление. Тяхната платформа ще ви даде възможност за оптимизация на важните активи и наименования.
4. www.domainapps.com – Това е освежаващ и лесен начин да паркирате своите домейн имена и да увеличите печалбите си. Тази компания има изключително лесен интерфейс, който няма да затрудни дори новаците в тази сфера.
5. www.trafficz.com – Това е един от ветераните при осребряването на стойността на домейн. Компанията предлага на собствениците на тези имена модерен начин да паркират.
6. www.dopa.com – Това е компания за паркиране на домейн имена, създадена през 2005 г. Dopa осребрява около 5 млн. имена. Сайтът се радва на 100 000 нови посетители всеки месец.
7. www.internettraffic.com – Това е международен сайт за паркинг на домейн имена. Комапнията на Frank Schilling, може да ви осигури наистина голям трафик, който ще ви помогне да възвърнете парите си много бързо.
8. www.bodis.com – Това е система за паркиране, която ви дава възможност да правите пари от недоразвити домейни. Сайтът може да се похвали с по-висок процент на приходите от всички компании за паркиране на имена. Освен това, друга изключителна черта на сайта е, че предлага многоезични шаблони, където ключовите думи и рекламите се превеждат 20 различни езика.
9. www.rookmedia.net – Това е сайтът за паркиране на домейни с най-дългогодишен опит в тази ниша. В случай, че това не е достатъчно основание за вас да изберете тях, то те са и на първо място по приходи от паркирани наименования за 2012 г.
10. www.domainsponsor.com – Това е една от най-старите компании за монетаризиране на домейни. Те имат повече от 10 години опит и могат много професионално да ви помогнат да осребрите името, което не смятате да използвате.

Автор:

Аритект с опит в много области и полезни съвети за всички.

Този автор е публикувал досега 29 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.