Защо тестери изпреварват по качество оригинални парфюми?

12.01.2018 | Автор: | Публикувано в: Онлайн магазини

Може би ще се замислите как така тестерите ще се оказват по-добри от оригиналните парфюми? Ролята на тестерите е да добием представа за самияите оригинални парфюми, не трябва ли да бъдат и двата достатъчно добри? Това е така, разбира се, но има една малка уловка, която търговците обичат да използват.

Ролята на тестера е не само да добиеш представа за това какъв е състава на аромата, но и той да се отличи от останалите. Ароматът в тестера трябва да те накара да предпочетеш точно него, сред всички останали продукти по щанда. Това става, като ароматните есенции в тестера надвишават много повече като процент тези в парфюма. Дълготрайността, наситеността и по-интензивния аромат са ключовите предпоставки ние като клиенти да забележим и отличим определен оригинален парфюм (или по-точно неговия тестер). Така без да се замислим, големите брандове инвестират много повече пари и усилия в своите тестери, отколкото в парфюмите.

Нашумялата напоследък тенденция да закупуваме тестери (парфюм без опаковка) е съвсем логична и естествена. Постепенно като клиенти, ние осъзнаваме, че тестерът е умалено копие на любимия ни марков парфюм , но за разлика от него е много по-евтин. А оказва се и с по-наситен аромат. Това автоматично изстрелва тестерите като все по-често предпочитан продукт.

Разбира се количеството на тестера е доста по-малко от това на оригиналния парфюм, но високият процент на естествени екстракти и есенции допринася за достатъчно дълго използване.

Единствената видима разлика между парфюмите и тестерите е външния вид и опаковката. При тестера такава липсва, като клиентът може да закупи само флакона. Затова и купуването на тестери е подходящо, когато искаме да направим подарък сами на себе си. Ако избираме подарък за скъп за нас човек е добре да заложим на парфюм с оригинална опаковка и дизайн.

В онлайн магазин Testeri-Bg.com можете да разгледете стотици предложения с  тестери, които са подбрани от най-известните имена в парфюмерийната индустрия.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.