Ски в Разлог

30.10.2013 | Автор: | Публикувано в: Планински туризъм

Все по-явно е, че горещите дни скоро ще останат само с спомените за 2013 година. Но това нека не е причина за спиране и на забавленията. Падне ли снегът не пропускайте да посетите Разлог, особено ако до момента не сте били в града.

Удобен хотел за любителите на ски е http://www.hotelpapibg.com. Удобната локация, чудесния интериор и екстериор и дори наличието на ски гардероб правят хотела предпочитан от любителите на зимните спортове.

Защо точно Разлог? Живописната и удобна котловина, в която е разположен градът намираща се между Рила, Пирин и Родопите освен с много красота ще ви зарадва и с възможност за бърз достъп до множество лифтове и ски писти.

На не голямо разстояние и бърз достъп с кола са Банско, Добринище и Баня. Прекрасна е и открилата се възможност за посещение на Рилските езера, Баювите дупки, Тодорин връх и много други страхотни места, които ще ускорят пулса ви.

За разлика от претъпканите с туристи курорти Разлог е подходящ, ако искате да се откъснете от тълпата. Има оборотни нощни заведения, които се пълнят както с местни, така и с любители за зимните спортове, но въпреки това е спокойно. Не е за пренебрегване и фактът, че цените на нощувка в хотелите в Разлог и разходите за храна са по-ниски.

Автор:

Този автор има 34 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.