Хотелите, вилите и къщите за гости в Цигов чарк – добра възможност за почивка

25.07.2013 | Автор: | Публикувано в: Планински туризъм

Цигов чарк е курорт, който предлага различни варианти за почивка и забавления. Комплексът е чудесна възможност за селски и еко туризъм и предлага на туристите различни забавления, красива панорама и спокойствие. Той е предпочитана дестинация и защото предлага богат избор на хотели, вили и къщи за гости от различни категории.

Комплексът е оазис за перфектна почивка, защото може да избирате между вилни комплекси, семейни хотели в Цигов чарк, луксозни хотели, както и къщи за гости. Всички хотели в Цигов чарк са оборудвани с всичко необходимо за вашата пълноценна почивка. Те предлагат страхотни условия за отдих и забавление.

Някои хотели в Цигов чарк предлагат страхотна панорама към язовира, тъй като са разположени на самия бряг. Туристите могат да се насладят на красиви залези и изгреви от терасата си. А други хотели в Цигов чарк привличат вниманието с това, че се намират в прохладна гора, която гледка също не е за подценяване. Всяка къща за гости, хотел или вила в Цигов чарк предоставят различни възможности на туристите да се откъснат от забързаното ежедневие, да забравят за напрежението и градския стрес и да се отдадат на една заслужена почивка.

Изборът на хотели в Цигов чарк е разнообразен. В Цигов чарк има няколко по-големи хотела и множество малки семейни хотели, частни вили и къщи за гости. 17 000 наброява легловата база в хотелите в Цигов чарк и в малките къщи за гости.

Със своята живописна гледка, уют и спокойствие, хотелите в Цигов чарк са предпочитана дестинация за почивка, а инвеститорския интерес в курорта е значителен. Предстои да бъдат отворени много нови хотели в Цигов чарк, луксозни вилни селища и различни развлекателни съоръжения.

Курортът е тип развлекателен комплекс, който е предпочитан от семейни двойки. Той разполага с множество хранителни магазини, заведения, луксозни съоръжения за забавление и др. Цените на хотелите, вилите и къщите за гости в Цигов чарк са достъпни и в зависимост от удобствата и различните екстри, туристите могат да избират между различни пакети с услуги.

Освен модерните места, в които можете да отседнете в Цигов чарк, курортът привлича вниманието и със своите културно- исторически забележителности. В областта могат да бъдат посетени пещера Снежанка, църквата “Св. Богородица”,  Батак,  както и красивата крепост Червената църква.

Това е курортът, който със своята живописна местност ще ви накара да почувствате уюта, комфорта и релакса, който ви липсва. Независимо дали ще изберете луксозен хотел, или уютна къща за гости – пълноценната почивка в комплекс Цигов чарк е гарантирана. Отворете сетивата си за природата и усетете тишината, спокойствието и релакса в курортния комплекс Цигов чарк!

Автор:

Този автор има 34 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.