Искате ли вашата печка, с която се отоплявате да бъде допълващ елемент от стила на вашия дом?

17.09.2013 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство

Искате ли вашата печка, с която се отоплявате да бъде допълващ елемент от стила на вашия дом, тогава вземете камини на биоетанол. Биоетанолови камини могат да се откроят с модерен стилен дизайн и висока ефективност на полезно действие. Така, в дома ви ще бъде толкова уютно и топличко, че през зимата ще прекарвате повече време у дома, с цялото семейство. Напоследък, освен в домашна обстановка, биокамини могат да се видят все по- често и в доста хотели, за да радват окото на гостите на хотела и да направят техния престой още по- приятен и комфортен.Те идеално се сливат с мебелировката и стоят добре, без значение къде са поставени. А техния ефективен дизайн им позволява да бъдат монтирани на стените, върху маси или други мебели или пък да се поставят свободно на земята. Монтирането на биокамини на стената става много лесно и след това резултатът е впечатляващ. Плоската форма и стъклените рамки на биоетанолови камини буквално ги прави да изглеждат като истински картини, дори могат да бъдат сбъркани с плазмени телевизори. Това може само да бъде един голям плюс в полза на камини на биоетанол, защото те не приличат на обикновени стари печки, а наподобяват на вещи от модерния свят, от най- ново поколение.

Биокамини ще видите и в доста заведения като те не изискват кой знае какво поддържане като печки и камини на дърва например. При тях постоянно трябва да слагаш дърва, за да поддържаш топлината и за да не изгасне огъня. Докато при камини на биоетанол, този проблем го няма. Веднъж запалена биокамината не е нужно да правиш нещо, за да може тя да гори по- силно или слабо. Ако искаш да намалиш пламъка, се регулира и ако искаш да загасиш биокамината, използваш загасителя. Камини на биоетанол са подходящи както за домакинства, така и за търговски обекти и административни сгради. Те са много компактни, удобни и висококачествени и могат да се използват доста време като единственото нещо, което можете да правите през годините, за да запазите по- добрия им вид, е да сменяте веднъж годишно горелката. Това се отнася, ако постоянно използвате биокамината, ако не я палите толкова често, значи по-рядко ще се налага да сменяте горивния механизъм.

Биоетанолови камини притежават темперирани стъкла, които предпазват от опарване. Можете да бъдете спокойни, ако имате малко дете, котка или пък куче, че то няма да се изгори. Камини на биоетанол са едно ново модерно решение за топлина и естетически дизайн за всеки един дом.

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.