Евтина система за заключване, работеща с приложение на телефона, с висока сигурност

РЕЗЕТО е система за заключване, при която се използва приложение на телефона. Така се избягва достъпът до ключалка и се осигурява сигурност за дома и офиса.

Самата система заключва вратата чрез механичен дроп-болт с издържливост при натиск до 1000 кг, което гарантира стабилност на входната врата при опит за разбиване. За да се отвори такава врата, трябва да се отреже механизма с флекс или да се използва мощен таран. Всички тези методи са изключително шумни и неприложими в градски условия.

Системата РЕЗЕТО се монтира на врати без изменение на предишните  заключващи механизми и при условие, че няма видими части изненадва вандалите на дома, като след преодоляване на ключалките вратата пак не се отваря. Когато вратата е прекалено неустойчива, то вместо да се сменя с нова, чрез монтиране на 2 или 3 механизма проблемът е решен.

Системата РЕЗЕТО е снабдена с UPS допълнително захранване с до 24 ч. осигуряване на работата  при спиране на електрозахранването, според това колко заключващи механизма са монтирани.

След поставяне  на системата ,монтажниците активират приложението и собственикът създава акаунт, на който поставя 10-12 символна парола, които само той и близките му имат в телефоните си . Това гарантира невъзможност за достъп на външни лица.

РЕЗЕТО се монтира при следните случаи:

Защита и заключване на дома – апартамента или къщата.

Защита и заключване на офиса и магазина.

Защита на гаража.

Защита на тавани и мазета.

Защита на помещения с документи и ценности.

При работата на самото приложение, което се инсталира на телефона, е предвиден вариант, при който доставчикът на интернет го е спрял. Предвиден е и вариант за опериране с приложението при спиране на електрозахранването – използва се Wifi Hotspot, като системата се свързва с облака чрез телефона.

Така системата РЕЗЕТО дава на собственика максимална сигурност на цена от 230 лв, колкото един патрон за брава със средна сложност.

Когато излезете от вкъщи и не помните дали сте заключили вратата на жилището, вече не е нужно да се връщате да проверявате. Просто отворете приложението на телефона си и заключете вратата с РЕЗЕТО.

http://rezeto.eu

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.