Няколко модерни чанти-пликове

07.08.2013 | Автор: | Публикувано в: Облекло, Обувки

Чантите-пликове са изключително модерни, удобни и практични. Подходящи са за разходка през деня или официална вечеря през нощта. Те събират най-необходими, а дизайнът им наистина е много интересен. Ще разгледаме няколко такива кожени чанти, които изглеждат добре съчетани с всичко.

Като за начало – чанта Mark, много подходяща за постигане на перфектен и предизвикателен външен вид през деня. Среща се в светъл цвят, а закопчалката е с обратно заключване и с логото на марката.

Asos е чанта-портфейл. Продава се в тъмен цвят, а закопчалката и долните и краища са златисти. Тя е стилна и може прекрасно да се комбинира със златисти обувки от Зебра Онлайн, например.

Forever21 – змийска кожа, какво повече да кажем. Чантата има две прегради и два ципа – външен и вътрешен. Може да я намерите в розов и черен цвят.

Mint – едно красиво и нежо бижу. Синият цвят е съчетан със сребриста закопчалка – наистина уникална комбинация.

Proenza Schouler PS1 – това е много шикозен модел, притежаващ много интересни детайли. Би подхождала много на спортно-елеганта визия. При този тип кожени чанти, акцента пада на двете коланчета, скритата закопчалка и на кожата, разбира се.

Златистата чанта на Michael Kors е символ на блясък, лукс и красота. Отличава се със скрит клик закопчалка, разгъващ се капак и страничен джоб. Този кожен модел би се комбинирал отлично с някакви златни бижута.

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.