Кои са модерните дамски блузи 2014 с дълъг ръкав

18.10.2014 | Автор: | Публикувано в: Облекло

Есента вече е тук, което означава, че е време да помислим за обновление на гардероба.  Както най-вероятно се досещате, тази новина е добре дошла за представителките на нежния пол, които нямат търпение да открият най-подходящите модни предложения за тяхната визия и стил.
Днес сме ви приготвили полезна и изчерпателна информация за дамските блузи с дълъг ръкав.
Започваме с широките блузи и ризи. Именно това е моделът при дамските блузи, който е изключително актуален през настоящия сезон. Модерна е комбинацията на широка блуза с панталон с висока талия. Цветове са различни, но ви съветваме да заложите на цвят яйчена черупка или снежно бяло за вашата широка риза или блуза с дълъг ръкав.
Дамите, които държат на изисканата визия, могат да се доверят на блузи в кобалтово син цвят. Цветът е познат още и като кралско синьо. Препоръчваме да го съчетаете с аксесоари в бяло или светло кафяво – в зависимост от повода. А за официален повод, можете да се доверите на блуза тип камбанка. Този модел продължава да е актуален при дамските блузи и през сезон есен-зима 2014/2015.
През настоящия сезон се забеляза интересна тенденция при дамските блузи с дълъг ръкав, а именно техните принтове. Флоралните мотиви са отличен избор за всяка представителка на нежния пол, но освен тях можете да заложите и на геометрични фигури, както и на животински принтове.
Дантелените блузи също са чудесен избор за дамите. Разбира се, те няма да ви стоплят през мразовитите зимни дни, но бихте могли да ги комбинирате с жилетка или сако в същия стил.
Дойде ред да поговорим и за предпочитаните цветове при дамските блузи за сезон есен-зима 2014/2015 година. Платовете най-често са фланелени, като това правило важи за дебелите дамските блузи с дълъг ръкав. Коприната също е сред предпочитаните материи за облеклата на дамите.
Скъпи дами, тук е мястото да обърнем внимание на факта, че ви предстои да обзаведете гардероба си с нови дрехи и блузи за настоящия сезон. Обърнете внимание не само на ежедневните тоалети, които ще можете да носите свободно в офиса и при излизане с приятели, но и на официалните тоалети и блузи. През сезон есен-зима 2014/2015 бихте могли да заложите на свободно падащ по тялото панталон с висока талия и на широка блуза от коприна. Точно тази визия е подходяща и за специално събитие, като по този начин ще знаете, че винаги разполагате с подходящ тоалет за всяка една ситуация.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.