Вашите рокли за лято 2015

17.06.2015 | Автор: | Публикувано в: Мода, Облекло, Онлайн магазини

Роклите са най-женствената дреха. Те очертават, прикриват и показват това което е необходимо. Лятото вече си събува джапанките и се настанява по улиците, плажовете и душите ни. Това е най-горещия, най-романтичния и най-желания сезон – почти като любимия мъж.

Заедно с лятото искаме да покажем повече загар, повече голи рамене, повече стил, красота и елегантност, но да запазим закачливото в нас, да го покажем и най-важното – да се чувстваме удобно и добре в това, което носим.

Има два цвята, които са абсолютните вечни за всеки сезон – черното и бялото. Дори и да ви звучи и изглежда малко скучно, то трябва да сте наясно, че е само защото не сте открили правилната има подредба в правилния за вас модел.

Вземете за пример моделите на електронния бутик elmaira. Роклите са идеални за летните вечерни разходки по плажа, за вечеря в някое крайбрежно капанче или пък за ежедневието, когато имате нужда да се почувствате свежи, свободни и красиви. Ето как, умелото съчетаване на класиката създава … ами нещо прекрасно и специално за вас. Предимствата на подобен тип рокля са, че би могъл да поприкрие по-големия бюст. Хоризонталните райета са особено подходящи за по-слабите дами, тъй като ще разширят раменете и ханша ви.

Имате нужда от още идеи?

Лилавото винаги е привличало, защото е изключително нежен, женствен цвят и отива на почти всички. На някои дами им придава загадъчност, на други закачливост, а на трети – просто самочувствие. Тогава защо да не изпъкнете с една рокля в подходящ принт, включващ този цвят.

Ако изберете като посочения модел можете да я носите както в горещата градска среда, така и за да стигнете до плажа, например. Роклята е с ластик под бюста и пада свободно надолу, което позволява да скриете евентуални несъвършенства в областта на корема и бедрата. Не беше ли това вашата мечта? Презрамките, които се връзват на врата прави роклята подходяща за дами с тесни и слаби рамене, тъй като ги открива и оптически разширява.

И накрая още едно предложение за летния коктейл с момичетата. Спрете се на сравнително изчистен модел, но е елемент на закачка. Ако искате да бъдете забелязани трябва да се разграничите от тълпата, която се спира на класическите дънки и един топ отгоре например. Не ме разбирайте погрешно – тази комбинация не случайно е класика и прави чудеса с тялото и самочувствието, но когато имате нужда да бъдете различни, изберете нещо, което е различно. Показаният модел е с асиметрични ръкави, което я прави удобна, закачлива и забележима. Особено подходяща е ако имате хубави крака, а дори и да имате някакви оплаквания по тях, почти всичко се оправя с един висок ток малък клъч. Само не забравяйте, че подобна рокля не търпи много аксесоари – може би една гривна в тон с обувките и сте готови за завладеете нощта.

Автор:

Поддържам магазин, в който може да прочетете мнения за Аквасорс и да се сдобиете с техни продукти. Също така, ако желаете да закупите хостинг с намаление, посетете dpanov.com.

Този автор е публикувал досега 4 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.