Прекрасни идеи да се носи двуредово сако

17.11.2016 | Автор: | Публикувано в: Облекло

Историята на двуредовия костюм започва през далечната 1930 г., но през 1950 г. незнайно защо изчезва от модната сцена. Тъй като модните тенденции се повтарят, модата на двуредовото сако отново се завръща през1980 г. и отново изчезва в зората на новия милениум.

В наши дни двуредовите сака и якета се връщат отново на мода, като заемат трайно позиции във всички съществуващи стилове. Избирането на най-подходящите за определени поводи може да се окаже трудна задача за необучено око. Така че, тук може да намерите някои от най-добрите начини как да ги носите.

1.Тъмен цвят двуредови мъжки сака, с които да ви бъде топло през зимата. Дори споменаването на студения сезон стига, за да се замислите за връхни дрехи за открито. За зимата заложете на черно двуредово сако и го носете с червен шал, който е добре да бъде плътно омотан около яката. Добре оформените брада или мустаци ще ви държат топло и ще ви придадат по-горещ и мъжествен външен вид.

  1. Бежово двуредово сако с чифт сини панталони може да ви направи център на внимание на събитието. Бежовото сако, съчетано с панталони и шал в тъмно син цвят и шал, и елегантни черни обувки са перфектен начин да изглеждате много стилно през хладните месеци.
  2. Пролетен аутфит с двуредово сако. Черно памучно двуредово сако, бяла елегантна тениска с високо деколте и чифт панталони в цвят каки са чудесна комбинация, с която ще накарате всички наоколо да си вадят бележки от начина, по който изглеждате. Сдвояването на двуредово сако с панталони в цвят каки е един от най-добрите начини да демонстрирате модния си коефициент. Модната прическа и полуофициалните кожени обувки или класни кецове могат да подсилят личната ви харизматичност.
  3. Двуредовите мъжки якета с цип на джобовете изглеждат прекрасно. Двуредово сако от кожа с тъмен метален блясък копчета на шията и цип на джобовете придава мъжествен и груб акцент на външния вид. Този тип сака напомня на Швайрценегер в култовия филм „Терминатор 2”.

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.