ПВЦ обкова – от необходимост до глезотийка

17.04.2013 | Автор: | Публикувано в: Друго

Когато поръчвате новата си ПВЦ дограма не забравяйте да попитате за сертификатите за качествен монтаж, на които отговаря фирмата, проучете възможностите за поръчка на стъклопакета -колкото повече камери има той, толкова по-надежден е, поръчайте си  и триплекс в съдържанието му, за да сте сигурни, че стъклото Ви няма да се напука грозно, ако някой го удари с някаквъ тежък предмет. Триплексът поема удара и не се напуква, а остава без следи. Друго важно нещо е обкова -попитайте коя фирма осигурява уплътненията на профилите, които избраната от Вас фирма ще монтира.

Обковите с марка SIEGENIA – AUBI или MACO  са много популярни.
На страницата на “Мако” ще видите, че те са забалежителна Великобританска компания, която предлага сигурност на механизмите за заключване на Вашата пвц дограма. Друга посока, в която те работят е постигане на изтънченост и фино излъчване на детайлите, осъществяващи заключването и отключването. В България е много популярен техният продуктов цикъл и обикновено се обезопасява и обковава по тяхната технология. Качественият обков е много важен, за да се предотвратят грабежи през прозорците или централния официален вход -вратите. Степените на защита, които “Мако” предлага са няколко и повечето фирми, които работят с тях могат да предложат всички варианти на обков, за да осигурят максимална сигурност на клиентите си.

Другата марка за производство на обков SIEGENIA – AUBI  е също на много високо производствено ниво. Тя има представителства в повечето страни в Европа и Азия.

И двете фирми предлагат обков за отваряне и затваряне на плъзгащи се прозорци и врати, стандартни врати. Разработват модели за обезопасяване на сградите на няколко нива и ръководени от различно технологично обезпечаване. За различните видове дограма от ПВЦ, алуминий или дърво се предлагат сътоветни специални системи за обков. Прозорците могат да се отварят във всички посоки, в които може да се сетите и по начин, по който Ви е удобно. Тези две световноизвестни марки за обков Ви гарантират разнообразие на избора, повечето от продуктите им са стабилни и гарантират издръжливост и високо ниво на защита от ловки крадци.

Дългогодишния опит в разработките на продуктите им Ви предлага само най-доброто. Нa сайта на “Сиегениа” ще откриете, че може да поръчате и система за наблюдение и контрол на отключването и заключването на прозорците и вратите, която диагностицира наличност на нанесени щети или вероятност за поява на такива, помага да се пести енергия, като осигурява качествено затваряне на прозореца. Системата за обков Аероконтрол ще Ви предпази от студа навън и ще осигури по-добра шумоизолация, разбира се не забравяйте да изисквате и поне четирикамерен стъклопакет от фирмата, която ще монтира Вашата дограма.

“Мако” Ви предлага няколко вида обков в зависимост от типа прозорци, на които искате да го монтирате. Отделно от това може да се възползвате и от системата за сигурност и контрол, която се предлага.
Според моите лични наблюдения и сравнения на двата сайта, този на “Сиегениа” ми се трува по-атрактивен и лесен за боравене. Начинът, по който е поднесена информацията на него е доста приятен за окото и привлекателен. Това не означава, че продуктите на “Мако” не са добри, но що се отнася до представянето им за потребителите онлайн, “Мако” има какво да пипне по сайта си, за да достигне по-високо ниво на атрактивност и яснота при презентиране по интернет.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.