Експресни хамалски услуги за преместване на дома

03.02.2013 | Автор: | Публикувано в: Друго, Услуги

В случай, че искате да се преместите бързо и ви трябват хамали на момента, то тази кратка статия е написана специално за нуждите ви. На първо време искаме да споделим, че имаме богат опит при пренасяне на всякакви тежки вещи и материали поради, което си позволихме да предложим услугите си.

Фирмите за хамалски услуги предлагат своите товарно-разтоварни дейности в голяма част от страната. Където и да се намирате ще намерите хамали, които да помогнат с носене на тежко. Обикновено когато направите поръчка за преместване на офис от едно, на друго място, чакате най-малко три дни за обработване на заявката.

Да но вие сте обещали да подарите диван на леля си от Павликени и искате, той да стигне до нея в определен ден и час. Ето защо ние Преместване НЕТ ви даваме възможността да поръчате експресни премествания в различни градове на България. Това, което трябва да направите, е да се обадите на нашите телефони или да прегледате сайта ни в мрежата.

Ние работим с достатъчно на брой хамали, които да се заемат със заявките ви най-късно до ден след подаването им. Няма да чакате предварителни огледи, няма дълги пазарлъци и каквито и да било други затруднения. Просто се свързвате с бригадата ние идваме с транспорта си и осъществяваме поръчката ви.

Преместване НЕТ е дългогодишна фирма за хамали и транспорт, която има куп постижения в сферата на товаро-разтоварването. В сайта ни може да видите част от биографията ни, но има и още много, което можем да ви покажем и разкажем за нас.

Повикайте ни да качим дивана, телевизора, пианото или друга важна вещ и да я закараме там където ни посочите. Няма да се бавим, а ще дойдем за броени часове.
Екипът ни включва млади и талантливи личности, които ще поемат работят за нуждите ви с охота. Пожелаваме ви всичко хубаво и до нови срещи.

Автор:

Този автор има 122 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.