Ски магазини

17.01.2013 | Автор: | Публикувано в: Магазини, Мода

Ако сте любител в карането на ски или професионален скиор то вие знаете, че има специализирани магазини за ски. Те предлагат всичко свързано с този спорт. В ски магазините можете да намерите разбира се най-важното – различни видове ски – както по марки, така и по цвят, големина и най- различни цени. В магазините за ски се предлага и ски екипировка – якета, очила, гащеризони, шапки, обувки, ръкавици, чорапи, щеки, колани и други аксесоари за ски. Тя също е на различни видове марки, в най-разнообразни цветове и материали.
В магазините за ски се предлага и специализирана литература за обучение по ски, както и каталози с реклами за най-добрите ски писти в България и света. В София  магазини за ски има на много места, като най-добре заредени са тези в моловете, където напоследък се пазарува най-често. В градовете като Самоков, Смолян, Чепеларе, Банско, Добринище, които са близо до зимните ски курорти също има специализирани магазини за ски.
Самите курорти, като Картала ски център също предлагат на туристите ски оборудване под наем. Ако нещо сте забравили да купите нещо към ски екипировката си в града, в хотелите на курортите можете да си го набавите.
Напоследък се предпочита и ски пазаруването по Интернет, което спестява време и обикаляне по магазините. Големите марки за ски оборудване имат свои сайтове, на които рекламират своите продукти и там можете да се запознаете с всеки артикул. Така имате възможност да си пазарувате директно от производителя както от България, така и от чужбина. Не е зле да се следят и промоциите в продажбата на ски и ски оборудване, които обикновено вървят в неактивните сезони, например през лятото, когато могат да се закупят ски и ски аксесоари на много по-ниски цени в сравнение с тези през зимата. Друг по-достъпен като цена начин за пазаруване на ски и екип е при разпродажби на по-стари модели ски.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.