Защо и кои маркови парфюми да си изберете?

05.08.2014 | Автор: | Публикувано в: Магазини

Нека първо започна с това защо е добре да си изберем парфюми от някой известна марка…
Марковите парфюми са популярни първо заради марката, която означава много в днешно време, но също и защото зад тези аромати стоят известни парфюмери, даващи всичко от себе си за да създават парфюми отговарящи на критериите зададени им от съответната марка.

Предполагам сте забелязали, че различни парфюми от различни марки понякога имат едни и същи създатели?
Това се дължи на факта, че парфюмерите работят на контракти и те са повече артисти отколкото технолози или нещо друго. За тях е най-важно до името им да стоят известни заглавия които хората обичат и на които се възхищават, по този начин те утвърждават себе си точно както всеки друг артист!

Защо още е добре да си избираме из между марковите парфюми?

Няма нищо лошо в това да си купим парфюм без марка, но ако се привържем толкова много към него и искаме да открием същото ухание след няколко месеца или пък година има много голям шанс точно този аромат, какъвто го познавате вече да го няма или да не съществува въобще!

Това е още една гаранция която производителите на парфюми ни дават със закупуването на парфюма, че те имат нужните количества и съставки да произвеждат композицията на парфюма поне още няколко години, че дори и десетилетия наред!

Кои маркови парфюми да изберем?

Изборът на парфюм винаги е трудна задача! Но когато имаме сигурен съветник тази задача не винаги е толкова трудна! Ето защо мога да ви препоръчам сайта bg-parfum.info, който  ще ви даде ценните съвети нужни да си изберете парфюм дори само по описанието му.

Ако искате да посетите сайта можете да цъкнете върху bg-parfum.info – сайтът за маркови парфюми

И сега няколко конкретни примера за маркови парфюми които можете да предпочетете, които според мен си заслужават отделянето на няколко часа в парфюмерия за тестване:

  • Chanel с парфюмът Coco Mademoiselle за жени от 2006-та
  • Bvlgari с парфюмът Aqva Amara за мъжете от началото на тази година
  • Tom Ford с парфюмът Black Orchid за дамите
  • Lancome с парфюмът La Vie Est Belle за жените

Това са само няколко примера за мъжки и дамски маркови парфюми, които имат превъзходен мирис и усещането което ще ви донесат е несравнимо. Както вече споменах ако искате повече информация относно някой конкретен парфюм или ако искате насоки при изборът му бихте получили страхотна помощ от сайта за маркови парфюми bg-parfum.info

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.