Върнете тялото си в форма с Casada

Наближава лятото, а с него и необходимостта тялото ни да е във форма. Отново неприятната гледка на портокалова кожа и целулит се явява като истински кошмар. Трябва да се преборим с натрупаните килограми през зимата, целулита и задължителното чувство на дискомфорт.
Он-лайн магазин FashionStore.BG предлага идеалното решение, което ще повиши самочувствието ви и ще възвърне доброто ви настроение. Тайната се крие в задължителнито движение, подходящ хранителен режим и ежедневен масаж на проблемните зони. Пролетта е на прага ни, природата оживява и заедно с нея пристига ведрото настроение, желание за повече разходки, спорт и здравословен живот. За борбата с целулита е задължително да приемата повече течности и по-малко тежка храна. Ако искате заедно с него да се отървете от няколкото допълнителни килограми, които ви смущават изберете здравословна диета, с повече пресни, сезонни зеленчуци и плодове. Не започвайте тежки диети с еднообразна храна в малко количество, защото няма да постигнете дълготраен ефект и ще подложите организма си на голям стрес. За ежедневен масаж препоръчваме да използвате масажен уред с доказано качество, който да е компактен и удобен, за да ви осигурява комфорт и неусетно отпускане на тялото ви. Релакса и приятното отпускане по време на масаж е задължителен, за да може организма да реагира към проблемните зони и към тях да ускори кръвообръщението и достъпа на кръв. Препоръчваме ви да си осигурите приятен, релаксиращ масаж, половин час след активно движение или спорт.
За домашен фитнес у дома магазин FashionStore.BG предлага уредите на марката Casada – велотренажор Activity Chair и Power board. Те са с комапктни размери, не заемат излишно пространство и са подходящи за всеки, който желае да си осигури спортна активност и няма достъп до спортна или фитнес зала.
За активен масаж на проблемни зони с целулит Ви препоръчваме масажор Tappymed II на марката Casada, с възможност за избор на скоростта на масаж, регулиране на силата и вида на масажа. Освен терапия на проблемни целулитни зони, чрез активиране на кръвообръщението, този ергономичен масажор е много подходящ за премахване на болките при схващане на рамене и гръб, преумора или мускулна треска. Благотворното му действие, ще почувствате още след първата терапия. В он-лайн магазин FashionStore.BG ще откриете всички продукти на марката Casada, масажни възглавници, масажори, масажни кресла и фитнес уреди за дома.
Влезте във форма, почувствайте се добре в тялото си и забравете за неприятните естетични проблеми. Лятото наближава, посрещнете го с ведро настроение и нагласа за приятни плажни емоции.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.