Вечно модерните дамски аксесоари

12.03.2013 | Автор: | Публикувано в: Бижута, Друго, Здраве и красота, Магазини, Мода, Облекло

Има само един утвърден начин да превърнете скучните си ежедневни дрехи в супер модерни тоалети – дамските аксесоари. В модната индустрия аксесоарите идват и си отиват. Днес е модерно едно, след седмица е модерно нещо съвсем различно. Особено когато говорим за аксесоари. Да обаче има и такива, които са вечно модерни, такива, които може да сложите както днес, така и след две, пет или десет години. Те винаги ще добавят пикантна нотка към тоалета Ви, и ще Ви направят най-забележимата дама на събитието.


Най-хубавото нещо на евъргрийн аксесоарите е факта че те са много практични. Сами по себи си всички аксесоари са практични, защото могат да се комбинират със всякакви дамски дрехи – с официален костюм, със спортни клинове и топове или с каквото още се сетите. Какво тогава да говорим за вечно модерните аксесоари – те могат да се носят винаги и в комбинация с всякакви дрехи. Какво по доро от това. Няма по-добър пример за думата практичност.

Съществува погрешното впечатление, че диамантите са любимия аксесоар на всички дами. Да, те са вечен аксесоар, но със сигурност не са най-любимия или пък най-практичния. Те не могат да се съчетават с всякакви дамски дрехи (представете си клин, в съчетание диамантено колие!) и определено не са достъпни за повечето жени. Истината е, че любимите аксесоари на дамите са шаловете. Съществуват хиляди различни разцветки, модели и материи. Шалът далеч не е само за топлене през зимата. Той се е превърнал в утвърден аксесоар, предпочитан от повечето жени по света. В повечето случаи не е натрапчив, но ако решите да изпъкнете сред тълпата или пък да сте звездата на купона – със сигурност ще се намери подходящ шал и за Вас.

За по-дръзките дами има и различно приложение на шаловете – може да се сгънат и да се намотаят около кръста. Носенето на шала като колан вече е признак на изтънченост и нюх към модата.

След като вече стана ясно, че шаловете са важен дамски аксесоар и не се носят само през зимата е време да разберем кои са и другите вечни аксесоари, задължителни за всеки дамски гардероб.

Всички модни дизайнери са единодушни,че дамския гардероб не е завършен без да има дамски чанти в него. Дори и да препълнен с дизайнерски дрехи, обувки и аксесоари, липсата на разнообразни дамски чанти говори за липса на вкус към модата.
В общи линии това са основните аксесоари, които трябва да присъстват в гардероба на всяка уважаваща себе си дама. Естествено трябва да има и много други, но шаловете и дамските чанти са най-практични и никога не излизат от мода. Те ще Ви очакват винаги в гардероба, готови да добавят малко класа към излъчването Ви.

Автор:

Този автор има 7 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.