Поликидс – най-големият онлайн склад за детски дрехи

17.04.2013 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Магазини, Мода, Облекло, Продажби

Най-популярните и водещи български производители на детски и бебешки дрехи, с дългогодишни традиции в своята дейност, сега са представени на едно място, в онлайн склада Поликидс. Предлаганите продукти са удобни, подходящи за ежедневно ползване, деликатни към младата кожа и с високо качество. Те не могат да предизвикат раздразнения, зачервявания, сърбеж или алергии. Изработени са с внимание и грижа от фини естествени платове, най-вече чист памук, които топлят през ветровитите зимни месеци и държат хладно през горещата част от годината. Освен това дрешките са лесни за пране и не променят цвета, формата и щампите си дори и след многократно носене. С тях малчуганите се чувстват щастливи и с желание се обличат сутрин.

Онлайн складът е създаден, за да улесни търговците в избора на стока и в доставката до магазините. От клиента се изисква единствено да си направи кратка регистрация, като попълни зададената форма със своите данни. След това той може да ползва по всяко време онлайн склад за детски дрехи. Вписването в сайта позволява преглед на цените на всички стоки, възползване от посочените продукти на промоция, отбелязване и сравняване на любими на търговеца артикули.

Когато се оформя поръчка, е необходимо да се отбележи точният брой на дрехите, техният размер и цвят. Заявката се обработва за доста кратко време и се доставя до адреса на клиента с избран от него куриер. За поръчки на стойност над 300 или 400 лева, според посочените в сайта условия, получавате като бонус безплатна доставка.

Дрехите в онлайн склада Поликидс са подредени в категории и подкатегории. Така е много по-лесно за търговеца да избере необходимите за магазина или веригата му артикули. Само за броени минути може да се прегледат и отбележат десетки продукти. Това безспорно са огромни предимства на този начин на снабдяване със стоки. Посетете Поликидс, със сигурност няма да съжалявате!

Автор:

Този автор има 10 публикувани статии до сега.

Коментари (2)

  1. Хора изберете българското България от край време се слави като един от най-добрите производители на детски дрехи

  2. Съгласна съм, че освен това дрешките са лесни за пране и не променят цвета, формата и щампите си дори и след многократно носене. С тях малчуганите се чувстват щастливи и с желание се обличат сутрин.Е чак с голямо желание не де, но нали за това са родителите.Много ми е странно как един и същ препарат на детските дрешки мирише силно и по хубаво отколкото на нас възрастните!Какво ли не правим за децата ни, чудесно е че има подобни места от които можеме да се снабдяваме с всичко без да губим време в обикаляне о магазините.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.