Изненадващи секс факти

15.10.2012 | Автор: | Публикувано в: Друго, Женски неща, Мъжки неща, Сексуалност

Днес ще ви предложим няколко интересни и откровено шокиращи факта, свързани със секса, вибраторите, секс шоп магазините и въобще всичко що е секс в масовата поп култура. Дано оцените нашия труд, а ние да удовлетворим вашето любопитство подобаващо.

  • Първият секс шоп в България е създаден през 1991 година, но пък съвременните са далеч по-добри. Един от най-добрите секс магазини у нас можете да откриете в интернет на адрес – www.sexshop18.org
  • В САЩ имате доста странни секс закони – един типичен пример е факта, че в Охайо и по-конкретно в град Оксфорд е забранено жена да прави стриптийз или да се съблича гола пред снимката на мъж.
  • Друг типичен пример за лудостта на американците пък е забраната за секс в малък град в Минесота, която постановява, че мъжете не могат да правят секс, ако преди това са яли сардини, чесън или лук и не са си измили зъбите.
  • В Юта властват мормоните и според тях, жена, която прави секс с мъж в движеща се линейка заслужава на другия ден местната преса да пише за нея, тъй като това е напълно забранено и оповестяването му се счита за акт на порицание.
  • Ако искате да продавате аксесоари, характерни за една секс аптека и то по-конкретно презервативи в щата Мейн, то ще ви се наложи да окачите специален лиценз, който ви дава такова право на най-видно място в магазина.
  • Институт в Лонг Бийч, Калифорния е измерил световните шампиони по получаване на оргазъм за час. Сред жените първенец е жена, изпитала 134 оргазма, като все пак никой не споменава дали това е станало по време на акт между 2 индивида или с помощта на вибратор. При мъжете ситуацията е по-скромна – шампионът там е изпитал 16 оргазма за един час.
  • Още един рекорд е записан през 1995 година, когато Мо Ка Уанг от Хонг Конг успял да повдигне със своя еректирал пенис невероятната тежест от 113,6 килограма и то на петдесет сантиметра от пода.
  • Мъжете са около шест пъти по-вероятни читатели на този текст от жените, защото те 6 пъти по-често търсят еротично съдържание в интернет спрямо нежния пол. Ние мъжете поне се успокояваме, че не търсим по-често еротично бельо :).

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.