Металотърсачи от notsi.com – за да сте сигурни, че цената отговаря на качеството

25.04.2014 | Автор: | Публикувано в: Друго

 

Металотърсачи от  notsi.com – за да сте сигурни, че цената отговаря на качеството

 

Земята, на която живеем, е пълна със съкровища, които чакат някой да ги открие. От край време се носят легенди за заровено злато, за тайнствени, забравени градове и крепости или пък за пиратски съкровища. Преди много години е било доста трудно да се тръгне на поход в търсене на съкровища, но днес, днес е достатъчно само да сте въоръжени с металотърсачи и карта, която да ви отведе до крепостта или имането, за което копнеете от години.

Ако сте с авантюристичен дух, и си падате по разплитане на тайни и откриването на ценни стари предмети, то тогава няма как да не сте наясно, че металотърсачите са уредите, от които имате нужда.

 

Какво представляват тези съвременни уреди за откриване на предмети?

 

Най – общо казано, това са специални уреди, които имат свойството да откриват предмети, които се намират на различна дълбочина под земята или водата. С тях се работи сравнително лесно, като за да ги използвате рационално все пак трябва да сте запознати с работата на съответния модел, който сте закупили.

За да сте сигурни, че вашият металотърсач ще ви върши работа, можете преди да поемете към планината или полето в търсене на заветното имане да направите един лесен тест.

Заровете в земята няколко метални предмета на различна дълбочина, като не забравяте да оставите „белег” на местата, на които сте ги заровили. След това включете металотърсача и започнете да обхождате района. Слушайте внимателно звуците, които издава металотърсача и ако той открие без проблем заровените от вас предмети, то тогава сте готови за подвизи.

Този тест ще ви научи да разпознавате различните видове метал, по звука, който издават металотърсачите, както и да ги настройвате за ръчен режим на работа.

 

От къде можете да се снабдите с металдететкори?

 

В момента в търговската мрежа можете да откриете голямо разнообразие от детектори за метал, но е добре да знаете, че голяма част от тези уреди може и да са менте.

В страната има няколко лицензирани магазина за продажба на металотърсачи, сред които и онлайн магазин http://www.notsi.com, затова ние ви съветваме, ако сте решили да се снабдите с такъв вид уреди, да се насочите към магазини, които притежават всички необходими сертификати и които доставят детектори за метал и аксесоари единствено от водещи производители.

 

Ако държите на качеството на тези страхотни устройства, или пък ви трябва нещо втора ръка, което да ви върши добра работа, разгледайте предложенията на http://www.notsi.com, за да сте сигурни, че цената отговаря на качеството.

 

 

 

Автор:

Този автор има 14 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.