Козметика за тинейджъри в магазини Ivis

16.08.2012 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

В младежките години кожата е в най-доброто си състояние относно регенериране, еластичност и възстановяване. Единственият проблем е хаосът с хормоните – черни точки, акне, прекомерно отделяне на себум. За да се справите с тези проблеми използвайте качествена и специализирана козметика, като ексфолианти с абразивни формули и коректори за акне, които ще намерите в онлайн магазин Ivis.bg.

Ако сами се опитвате да оправите неприятното омазняване и черни точки със спирт и други силни и съдържащи алкохол продукти, само ще стимулирате кожата да отделя още мастна секреция. В специализираната козметика са използвани най – модерни формули за справяне с проблемите на кожата през тази възраст. Изберете нежни антибактериални козметични продукти с малко съдържание на салицилова киселина. Те ще помогнат за абсорбирането на омазняването и премахването на  черните точки. Опознайте своята кожа, ако чувствате опъване след почистване преминете към лек крем от същата серия.

Пъпките и несъвършенствата на лицето се дължат на три фактора;

  • Натрупване на мъртви кожни клетки
  • Бактерии
  • Излишна мазнина

Именно поради тези причини е необходимо използването на скраб или нежен ексфолиант. Не изстисквайте пъпките, това кара кожата ви да изглежда още по-зле. Нанасяйте специализирана козметика за изсушаване на пъпките. Макар и мазна кожата се нуждае от хидратация и точно за това на пазара има много видове кремове, които ще са ви от полза. Кремът може да послужи и като основа за грим и същевременно да предпази лицето от него. Качествената козметика може значително да подобри състоянието на вашата кожа. Отделяйте необходимото време и грижа, за да постигнете максимални резултати. Не забравяйте, че от всяка изстискана пъпка може да остане белег, който не минава с времето.

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.