Витоман – Капсули за Мъжка Мощ чрез Натурални Екстракти!

27.04.2020 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота, Хранителни добавки

За Витоман

Витоман е продукт, създаден изцяло за нуждите на мъжете, които искат да поддържат добрата си форма в леглото. Витоман е 100% билков и не се наблюдават странични ефекти при употребата му. Целта му е да помогне на мъжете да имат по-мощно, уверено и наслаждаващо представяне по време на полов акт. Той е подходящ за всички мъже, които са навършили 18 години. Може да се използва като сексуален стимулант за по-високо либидо, както и при мъже, които имат нужда от допълнителна стимулация за по-твърда ерекция.

Как действа Витоман?

След употребата на Витоман се наблюдава повишено Либидо, засилване на сексуалната издръжливост, както и по-твърда ерекция. Тези резултати се дължат на съдържанието на Икариин и Сапонини от билките Епимедиум и Трибулус Терестрис.

Може ли да се приема Витоман едновременно с Алкохол?

Витоман може да се приема едновременно с алкохол, стига да става дума за умерени количества. Възможно е това да забави ефекта на добавката, съответно и ерекцията.

Колко капсули има в една опаковка Витоман?

В едно шише Витоман се съдържат 60 капсули. Те ухаят приятно на билки, но това се подразбира от натуралният му състав. Една опаковка е достатъчна за около едномесечен прием. За максимален ефект е важно да не се пропуска прием, който пък е по 1 капсула, сутрин и вечер. При мъже с наднормено тегло, приемът може да се увеличи на 1 капсула по 3 пъти на ден.

Кога се усеща действието на добавката Витоман?

Поради билковият състав на продукта, осезаем ефект се наблюдава след 5-6 ден от приема. За разлика от продуктите на химическа основа, които действат веднага, при билковите продукти е необходимо известно натрупване в организма. Това изчакване определено си струва, имайки предвид, че може да си спестите неприятните странични ефекти от хапчетата на химическа основа. При всеки мъж е различно, при някои ефектът може да се получи и след първата капсула, при други = след няколко приема.

3 Съвета за любовни изживявания

Понякога действаме механично, даже правенето на секс може да стане рутинно. Ето 3 съвета, чрез които можем да избягаме от скуката в леглото:

1. Купете и ново секси бельо. Нека да не забравяме, че чрез очите и гледката ще извървим първите стъпки, които могат да допринесат за Ерекцията.
2. Разгледайте за нови секс пози. Открийте нови начини, по които да си доставяте удоволствие и да разнообразите секса. Препоръчваме ви Кама Сутра. Изборът от пози е голям, може да опитате да ги изпълните.
3. Подсилете Либидото си с Витоман. Освен редовният прием от 2 капсули на ден, може да вземете 1 допълнителна доза преди самият контакт.

Ако искате да закупите Витоман, може да го направите от тяхната интернет страница : www.Vitoman.bg или от някоя аптека.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.