Какви са ползите от лечение с базални импланти?

15.07.2018 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

Ако за пръв път чувате думите базална имплантология и базални импланти, то трябва да прочетете внимателно тази статия, за да разберете как да възстановите липсващите зъби в устата ви, чрез един съвременен и доказано ефективен метод. Информацията, която ще дадем, със сигурност може да ви бъде полезна, ако имате пълна или частична липса на зъби.

Базална имплантология – що е то?

Базалната имплантология е различна от конвенционалната, тъй като базалните зъбни импланти се поставят по различен начин и на различно място. Те се интегрират в твърдите кости на зъбите и не налагат костозаместване. Пациентите могат да получат нов облик на зъбите си за 5 дни, а този срок сам по себе си предразполага към по-ниско заплащане.

Базални импланти или BOI импланти, се препоръчват за обеззъбени пациенти, които са загубили няколко или всичките си зъби в следствие на заболявания като пародонтит, диабет, кариеси и други. Пушачите също могат да се подложат на лечение с този вид зъбни импланти, защото те се понасят лесно от организма и не създават каквито и да било неприятни ситуации.

Лечението с BOI импланти става бързо и качествено. Процедурата по поставяне на имплантите не е болезнена, както повечето хора си мислят. Посещенията при стоматолог са значително по-кратки, отколкото при конвенционалните импланти изискващи много време за възприемане. Ето защо базалната имплантология печели големи позиции на пазара към днешна дата.

Какви са възможните рискове?

До този момент не познаваме реални рискове за здравето при лечение с базални импланти. Ако някой се опитва да ви сплаши с истории за инфекции и тем подобни, то по-добре не му обръщайте внимание, а посетете специалист, който ще ви даде най-точната информация по темата. В интернет също е изписано много за BOI имплантите и техните плюсове и минуси.

В обобщение

Ползи от възстановяването на зъби чрез базални дентални импланти, има много. В тази статия посочихме техните основни предимства, така че да си създадете най-общо впечатление какво представляват те. В центровете по базална имплантология ще ви информират допълнително за сроковете и цените на лечението, за да прецените, дали желаете да се възползвате от него. Най-важното е да върнете красивата си усмивка и да възстановите социалните си контакти.

Автор:

Този автор има 136 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.