Има ли ползва от лечението с базални импланти?

08.04.2018 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

Лечението с базални зъбни импланти, се състои в няколко посещения при специалист. По този начин цената за възстановяване на пълна или частична липса на зъби става по-ниска. Всички ние сме чували истории за трудната поносимост на конвенционалните импланти, която е заменена с далеч по-приятна процедура в спец. кабинетите по базална имплантология.

Първата разлика между стандартните импланти и базалните, е свързана със закотвянето им в зъбната кост. Така наречените BOI импланти се поставят в най-твърдата или още наричана кортикална кост, с което се осигурява по-добра дъвкателна способност и издръжливост на внезапно натоварване. Но това е само първото положително качество на базалните импланти.

Имайте предвид, че базалната имплантология, идва като наследство на съвременната ортопедия, където се държи на качеството и производителността. Базалните зъбни импланти слагат край на проблемите с подвижните протези, като ви предпазват от храна проникнала между зъбите. Освен това храненето ви се превръща в истинско удоволствие и наслада.

Забравете за процедурите по костозаместване и болките от интегриране на имплантите. Инфекциите останаха в миналото, защото иновативните продукти се борят с тях успешно. И тук идва време да споменем по-ниската цена, която идва въз основа на краткото лечение и броените посещения при специалист. Всичко това заслужава вниманието на пациентите.

Има много видове зъбни импланти, но ние няма да се спираме на всеки от тях. В тази статия пишем за базалните варианти, с чиято помощ ще постигнете дългоочакваното зъбно възстановяване. Няма значение от това какво заболяване е предизвикало упадъка на зъбите ви, тъй като базалната имплантология, е насочена към решаване на всичките ви проблеми.

В заключение

Днес на мода са базалните импланти. Те са евтини, сигурни и надеждни. Тези техни качества, ще потвърди всеки уважаващ себе си стоматолог. Потърсете повече информация в интернет или специализираните центрове, за да дадете отговор на въпроса си, какви са ползите от лечението с базалните зъбни импланти. Дано тази статия ви помогне да вземете решение.

Автор:

Този автор има 136 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.