Възстановяване на зъби с дентални импланти

14.09.2018 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

В наши дни стоматологията напредна много и предложи на пациентите възстановяване на зъби, посредством използването на дентални импланти. Последните са много добър начин да получите нова фасада, а и в същото време да се храните нормално. Най-хубавото е, че при имплантите няма нерви и корени, така че няма да изпитвате болки и затруднения с тях.

С различните видове зъбни импланти можете да възстановите зъб, без операцията да засегне останалите ви зъби. Благодарение на денталните импланти, ще се радвате на красивата си усмивка, независимо дали имате заболяване, от сорта на пародонтит или друго. Вие не само ще получите страхотна визия и бели зъби, но и ще може да консумирате всякакви храни.

Препоръчително е да се запознаете с конвенционалните импланти и техните възможности. Имайте предвид, че при тях външното тяло невинаги пасва от веднъж и се прием добре от организма. Това може да накара стоматолога да предприеме определени корекции и допълнителни процедури, които да се проточат във времето, и да ви струват по-скъпо.

Не така стои въпросът с нашумелите напоследък базални зъбни импланти. Те не изискват време за нагаждане и се закотвят в най-твърдите зъбни кости. За броени дни ще получите зъби, на които да се радвате, и то на приемлива цена. Повече информация за този вид импланти, ще откриете в интернет и в специализираните кабинети по базална имплантология.

При всички случаи обаче, денталните импланти са по-доброто решение от подвижните протези, под които влиза храна и затрудняват дъвкателната функция на пациентите. Имплантите са здрави, надеждни и дълготрайна, а това идва да рече, че са най-доброто решение за вас. Нарочно не влизаме в подробности, защото най-добрите обяснения ще получите от квалифициран стоматолог, който ще поеме работата по имплантирането.

В обобщение

Вън от всякакво съмнение зъбните импланти са прекия път към качественото възстановяване на липсващи зъби. Оперативната част по поставянето им не крие рискове за пациентите, които не усещат болка и дискомфорт. Това са все причини да инвестирате в усмивката си, за да имате повече самочувствие и да съживите социалните си контакти с напредъка на времето.

Автор:

Този автор има 136 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.