Кухните – съществени за домашния комфорт

08.05.2012 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство, Обзавеждане

Кухнята е едно от най-важните помещения в нашия дом. Там се посвещаваме на страстта си да сготвим нещо вкусно. Доброто кухненско обзавеждане днес е изключително разнообразно като конфигурация, като на практика вариациите са безброй.

През последните години на красивите вградени кухни се гледа като на бижу, което допринася за комфорта и елегантността на нашия дом. Не бива да се пропуска обаче факта, че по своята същност самите кухни са преди всичко функционален елемент, а не толкова визуален. Все пак много модерни български домакинства често се подвеждат по външния вид.

Така в последствие се оказва, че имаме една изключително красива, но една идея по-нефункционална кухня от това, което сме търсили. Това предполага преди да сме избрали най-добрата кухня за нас и нашето семейство да се съобразим с функционалните изисквания, които имаме към нея и да изберем такава, която съчетава всички търсени компоненти наред с вдъхновяващата си визия.

Още нещо, което трябва да съобразим при избора на кухни си остава и площта, която ще заемат. Много е неприятна практиката на строителите да съчетавам хол и кухня в съвременното строителство, за да получат по-голяма функционалност в малки апартаменти и респективно да повишат цената им. Често се оказва, че кухнята се превръща в най-основния компонент от всекидневната ни, а това просто не е нейното предназначение. Наред с това може да се окаже, че сте взели кухня, която не може да поберете в малката кухненска ниша, която е отделена във вашия апартамент.

Ето няколко стъпки, които да ви помогнат при избора от множеството кухни, които се предлагат на нашия пазар:

  1. Уточнете бюджет, който можете да отделите за новата си кухня
  2. Уточнете какви електроуреди и функционалност трябва да включва тя
  3. Изберете модел кухня, като потърсите в магазините или в интернет
  4. Измерете дали площта е достатъчна за реализирането на вашите идеи
  5. Създайте кухнята на вашите мечти

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.