Професионална козметика за лице – начин да изглеждате добре когато сте не 20 години

12.04.2012 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота, Онлайн магазини

Когато сте на 20 години, вие сте млади и красиви, а кожата ви е толкова гладка, нежна и без следа от несъвършенства. За да запазите кожата си красива за по-дълго време вие ще трябва да си изградите навици и да се грижите за нея и след като навършите 30, 40 години, че дори и след това. Това означава да използвате професионална козметика за лице с хидратиращо, слънцезащитно и почистващо действие. Освен това здравословната диета ще ви помогне да поддържате кожата здрава.

  • Всеки ден защитени от слънцето

Просто защото не можете да видите слънчевите лъчи не означава, че ги няма. Всеки път, когато излизате навън, вие трябва да използвате слънцезащитна козметика Solaire за тяло и лице с фактор най-малко 15. Слънчевите лъчи могат да състарят кожата ви. Някои овлажнители или гримове съдържат слънцезащитен фактор, но той вероятно няма да бъде достатъчно надежден, за да защити кожата ви през целия ден.

  • Здравословна диета

Макар да не е вярно, че пицата и шоколада ще доведат до появата на пъпки, вашата диета ще окаже много добро въздействие както върху фигурата ви, така и върху кожата ви. Пиенето на много вода ще помогне на кожата ви да изглежда блестяща и здрава. Забравете за йо-йо диетите, при който бързо свалените килограми се възвръщат веднага след като я спрете.

 

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.