Новият iPhone 4S

25.03.2012 | Автор: | Публикувано в: Джаджи, Мобилни телефони, Технологии

Въпреки, че потребителите очакваха тотално нов iPhone, компанията производител Apple реши да пусне на пазара модификация на стария iPhone 4, като новият модел е разграничен с буквата S и така се появи iPhone 4S.
От гледна точка на външния дизайн, при iphone 4S няма нищо ново. Ако сте виждали iPhone 4 на Apple, значи сте виждали и новия iPhone. Вътре, обаче, нещата изглеждат по друг начин. В основата на устройството е неговия A5 процесор – двуядрен процесор с тактова честота от 1 GHz на ядро. Това е същият процесор, който работи в Apple IPAD 2 и е основната причина, поради която всичко в този GSM телефон работи толкова добре. С A5, като цяло скоростта е двойна, за разлика от тази на своя предшественик, а графичното ядро е до седем пъти по-бързо, така че това прави много по- добро уеб браузването или играенето на игри.

Сигналът на iPhone 4 можеше да бъде компроментиран от незначителни неща, като начина, по който се държи GSM телефона в ръка. За разлика от него, IPhone 4S разполага с две антени, всяка от които може да изпраща и получава сигнал.

Предната част на iPhone 4S е доминирана от същия 3,5-инчов сензорен екран, с който сме свикнали. Разполага с деветстотин и шестдесет на шестстотин и четиридесет пиксела резолюция и триста двадесет и шест пиксела на инч. Екранът предлага изключителна рязкост на изображенията, видеоклиповете и игрите. Също така позволява да се увеличава съдържанието, догато браузвате в интернет, за да го видите най-подробно, без дразнеща пиксилизация.

По отношение на размерa на екрана на iPhone винаги е имало дискусия. Преди се смяташе за огромен, дори за смартфон, но сега, когато размерът на дисплеите на конкурентите се увеличи, сега е по-малък от този на конкуренцията. Докато по-големите дисплеи са добри за гледане на видеоклипове и игри, техният размер ги прави по-скоро тромави, когато iPhone се използва като телефон.

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.