Motorola Fire XT – стил на добра цена

16.03.2012 | Автор: | Публикувано в: Джаджи, Мобилни телефони, Технологии

Motorola предлагат на пазара свой собствен смартфон , а именно новият Motorola Fire XT. Той привлича с красивият си титаниев блясък и с добрата си цена. Motorola Fire XT е фокусиран върху потребители, които искат непременно да имат смартфон, но разполагат с нисък бюджет. Motorola Fire XT има интересен дизайн , това е напълно сензорен мобилен телефон с  3,5 инчов дисплей. Заоблените ъгли и коси ръбове придават на телефона елегантен дизайн. Трябва да се спомене, че използваната пластмаса е с много високо качество. Предната камера и бутоните за бърз достъп са на обичайните си места.

Резолюцията на дисплея  на  Motorola Fire XT  е 320 х 480 пиксела. Заедно с това разполага  със сензор за близост и сензор за околна среда. Смартфонът на Motorola има процесор с честота  800 MHz и използва операционна система  Android 2.3. Интерфейсът на Motorola Fire XT е лесен и достъпен, той разполага с една удобна функция, която дава възможност за използване на група приложения според  различните категории. Създаването на групи е много лесно  и ви дава възможност да организирате вашите приложения  много по- добре. Можете да избирате между  стандартна  Android  клавиатура или собствената версия на клавиатура на Motorola. Един  от проблемите на дисплея  са бледите цветове и факта , че не подържа широка цветова палитра.

Motorola Fire XT има две камери. Едната се  намира на задният панел и резолюцията и е 5 мегапиксела, също така разполага с вградена свткавица и има възможност за поддържане на автофокус. Втората VGA камера е на предният панел , с нея могат да се провеждат видеоразговори.

Motorola Fire XT е взаимствал музикалния  плеър от TuneWiki и го е персонализирал, благодарение на което качеството на звукът е много високо. Потребителят има възможност автоматично да изтегли текста на слушаната песен, също така може да създаде списък и да се запознае кои песни са тенденция по света.  Motorola Fire XT  поддържа MP3, WAV и AAC.

Видео плеърът на Motorola Fire XT е стандартен Android плейър и поддържа MP4, H.263, H.264 и WMV. Телефонът разполага със стандартно FM Радио.

Motorola Fire XT има памет от 512 мегабайта, също така има възможност за допълнителна памет чрез слот за карти с памет.

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.