По кои критерии да си избираме парфюми?

08.03.2012 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота, Мода, Онлайн магазини

Както всички знаем дизайнерските парфюми са доста скъпи и не са по джоба на всеки човек. Поради тази причина, преди да започнете с подбора на парфюмие желателно да определените бюджета, с които разполагате. Ако все пак искате да притежавате качествен и дълготраен аромат тогава потърсете своя измежду многото маркови парфюми в онлайн магазин Ивис. В случай че имате малко повече късмет дори можете да се възползвате от някоя изгодна промоция или намаление.

Следващата стъпка, преди да преминете към покупка е да сте наясно на какъв аромат искате да ухае тази козметика. Някои от най-популярните и основни аромати са:

  • Плодови аромати – обикновено те се извличат като екстракт от различни плодове като малини, ягоди, ябълки и други. Техният аромат е изключително подходящ за всекидневна употреба.
  • Цветни аромати – те също се извличат като масло от роза, жасмин, гардения, лилии, портокал и карамфил. Те придават стил и уникален имидж на човека, които ги използва.
  • Горски аромати – се срещат най-вече в различните мъжки козметични продукти като одеколони и парфюми подходящи за всекидневна употреба.
  • Ориенталски парфюми – обикновено са харесвани предимно от по-зрели жени за специални поводи, именно заради екзотичния си аромат. Предимно аромата им се състой от ванилия, дъбов мъх, мускус или други.

Един съвет избирайте парфюмите си според повода. Силните и тежки ориенталски аромати са подходящи за употреба вечер, а леките и свежи за всекидневна употреба на работното място. Освен това както избирате и пробвате дадена козметика, по същия начин процедирайте и с парфюмите. Важно е да подбирате внимателно козметиката, която използвате без значение дали става дума за декоративна козметика, парфюми или козметика за тяло. В http://www.ivis.bg/козметика/ можете да разгледате разнообразието от козметични продукти и да поръчате тези, които сметнете за подходящи за вашата кожа.

 

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.