Почивки лято 2012 – къде да почиваме това лято?

09.02.2012 | Автор: | Публикувано в: Дестинации

Когато погледнете навън и видите мрачните улици, не ви ли се иска, дори за миг, да се озовете на някое слънчево и топло място. За съжаление има още доста време до топлите месеци, а не всички имат възможността да отделят средства за екзотична почивка до някое  топло място.  В момента е най-подходящото време, в което можете да се замислите кое е най-подходящото място да прекарате своята почивка на море лято 2012. Много от хотели на морето в българските и чуждестранни морски курорти предлагат оферти за ранни записвания 2012. Често тези предложения са съпроводени с много намаления и отстъпки, които са примамливи за повечето туристи. Ранните записвания имат и друг плюс и това е, че ви дават възможност да запазите едни от най-добрите места в хотелите.

Българските туристически агенции и тур-оператори предлагат многобройни оферти за почивки на море в България и чужбина за сезон лято 2012. Разбира се, най изгодни са тези по нашето крайбрежие. Пътят до местните курорти не е никак дълъг, а хотелите там се опитват да предлагат обслужване на световно ниво. Такъв вид почивка е за тези, които не искат или нямат възможността да отделят достатъчно средства. Има хотели на морето в България, които предлагат туристически пакети на базата all inclusive. Те са много изгодни и много български туристи им се доверяват, защото знаят, че когато платят една цена в нея ще бъде включено храненето и достъпа до съоръженията и атракциите на дадения хотел.

За тези, на които им е писнало нашето крайбрежие и искат да отидат на някое по екзотично място, могат да предприемат пътуване до някоя по-далечна дестинация.  Близките Гърция и Турция са много примамливи с красотата, лукса и обслужването, които хотелите предлагат. Повечето  предлагани туристически пакети за лято 2012 също са all inclusive. Плажовете на тези места са страхотно красиви, а морските води са кристално чисти. Там ще имате възможността да опитате страхотна и екзотична кухня приготвена от най-добрите местни готвачи и наистина много да се забавлявате. Ако обаче не смятате почивка в Гърция и Турция за достатъчно екзотични дестинации, то можете да се доверите на офертите, предлагани от хотели на морето в Испания, Италия или дори Португалия.  Тези средиземноморски страни ще ви очароват с традиционните си фестивали и уникална си кухня.

 

Автор:

Този автор има 10 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.