Екзотиката на Дубай

08.11.2012 | Автор: | Публикувано в: Дестинации

Ако искате едно незабравимо пътуване, което ще запомните и ще промени начинът ви на живот, отидете на едни екзотични почивки в Дубай. Дори и остров трябва да бъдете сигурни, че има какво да разгледате и като забележителности.

Има невероятни  пясъци и силно  слънце, а за страхотните им  търговски центрове, е излишно да говорим. Имате ли пари там няма да се чудите за какво да бъдат похарчени. Дубай  някога е бил спокойно градче със селски къщурки от корал и гипс, които ако искате да видите как изглеждат може да потърсите повече информация в интернет. Има много джамии и кули. Ако учите архитектура и искате да видите нещо ново, там е най-подходящото и богато място.
Шанс да се докоснете до арабската култура, докато се наслаждавате на западните удоволствия, са само част от неустоимото изкушение. Дубай се разраства и то доста бързо.

Има красиви места за разходки и голямо изобилие на традиционна кухня и не чак толкова традиционна. Заредете фото апарата си, със сигурност няма да остане празно място в него. След това ще има какво да разказвате на своите приятели и близки. Едно изключително екзотично място, за където всеки мечтае, дори и да отиде да работи. Там може да видите кака във водата създават цял град.

Автор:

Този автор има 16 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.