Бизнес пътуванията са доста важни и те трябва да се случват под отлична организация

15.04.2013 | Автор: | Публикувано в: Дестинации, Съвети за пътуване

Позвънете на туристическата компания Дидона във Варна, която организира екскурзии в Италия и бизнес екскурзии в Италия. Бизнес пътуванията са доста важни и те трябва да се случват под отлична организация. Затова този туроператор ще ви предложи доста добри четири звездни и пет звездни хотели в Италия за вашия престой и за вашите бизнес партньори. Туристическата фирма предлага само най- високи и качествени услуги благодарение на богатия й опит в туристическата сфера и нейната съвместна работа с местни и чуждестранни партньори. Така че вие можете да се възползвате изцяло от нейните услуги и след пристигането ви в Италия да бъдете посрещнати и настанени в избрания от вас хотел. Вие предварително можете чрез фирмата да направите резервации в избрани от вас ресторанти, заведения и други. Също така можете да посещавате културни мероприятия, градски обиколки, развлекателни програми, изложения, музеи, художествени галерии или пък да се отдадете на шопинг. Ако се нуждаете от преводачи или трансфер по време на вашите екскурзии в Италия, също можете да разчитате на фирма Дидона. В свободно си време можете да се отдадете на спорт, разходки или пък да посетите някои културни центрове.

Изненадайте вашата половинка с романтични пътувания до Италия и посетете града на влюбените шекспирови герои Верона. Градът е разделен на стара и нова част като разбира се старата е много по- интересна и там могат да се видят крепостни стени от Ренесанса. Тук можете да направите и вашите семейни пътувания и да разгледате четири големи красиви исторически църкви, а именно Църквата Св. Анастасий, Катедралата Санта Мария, църквата Св. Фермо, Базиликата Св. Зенон. Във Верона е и къщата на Жулиета, която привлича хиляди туристи от различни страни. Друга историческа забележителност е амфитеатърът „Арена ди Верона“, който е един от най- запазените в света. В миналото на това място са се провеждали гладиаторски битки, панаири, дори екзекуции. Днес, амфитеатърът се използва за концертни събития, предимно оперни изпълнения и други публични мероприятия. Една от важните забележителности във стара Верона представлява площад „Ербе“. Тук се разполага  кула Ламберти, Търговския дом, готическият фонтан на Веронската Мадона. От тук можете да закупите много сувенири и подаръци за спомен от многобройните сергии на площада. Тук ще имате шанса да видите „Старата крепост“ и „Римският театър“.

За вашите семейни пътувания или романтични пътувания с екскурзии до Италия ще се погрижи изцяло за перфектната организация туроператорът Дидона. Не се колебайте да разгледате нейния уеб сайт, в който да изберете вашите дестинации и екскурзии в Италия.

Автор:

Този автор има 14 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.