Как професионалната козметика за лице помага на мазната кожа?

08.02.2012 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота, Онлайн магазини

Мазната кожа е голям проблем за много хора, тъй като тя може много трудно да се контролира. Тя е лъскава, с дебела и матова текстура. Акне, черни точки и груби пори са част от проблемите, които често идват заедно с мазната кожа. Можете значително да подобрите външния вид на вашата мазна кожа, като научите правилните техники, с които да е почиствате.

Инструкции

    • Намерете професионална козметика за лице с почистващо действие за мазна кожа. Изберете ексфолиант, крем или гел за почистване, които ще има най-добро действие върху вашия тип кожа.
    • Изберете препарат за почистване, които ще премахва само излишните мазнини от лицето ви. Кожата ви се нуждае от малко мазнина, за да остане здрава. За това не е желателно да я почиства напълно, премахвайки мазнината, тъй като ефекта ще бъде обратен и кожата ви ще започне да произвежда още повече мазнина.
    • От 2 до 3 пъти дневно можете да почиствате кожата си, като използвате професионална почистваща козметика за порите. Преди това първо почистете грима си със специални памучни тампони. Нанесете равномерно почистващия продукт и след това го отстранете с топла вода. Уверете се, че сте отмили напълно препарата от лицето, защото ако сте пропуснали някъде това може да доведе до запушване на порите.

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.