Козметика за лице без консерванти за здрава и красива кожа

04.01.2012 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота, Съвети

Основният ключ за намаляването на стареене на кожата и възстановяване на младежкия й блясък е да се избегнат консервантите в козметичните продукти. Консервантите или мета парабените в различните видове козметика за лице под въздействието на ултравиолетовите лъчи действат негативно върху кожата като по този начин спомагат за стареенето й.

Ако искате да предотвратите стареенето на кожата си, то в такъв случай вие трябва да бъдете напълно на ясно какви продукти използвате и какво нанасяте върху лицето си. Докато много компании, твърдят, че техните продукти са “натурални” и с “най-високо качество”, само един близък поглед към съставките е достатъчен, за да разберете дали те съдържат токсични синтетични консерванти, канцерогени, алкохоли, синтетични аромати и оцветители. Така че преди да закупите някои продукт първо го проучете и тогава го вземе. Най-добре е да използвате натурална козметика Naturelle, която не съдържа никакви консерванти и е доказано дългогодишно качество.

Според много проучвания до скоро голяма част от козметиката за лице и тяло продавана по-цял свят е съдържала консерванти, които са спомагали за стареенето на кожата. Въпреки това днес на пазара се предлагат няколко висококачествени козметични серии, в които се грижат за кожата по-уникален начин и в състава си няма нито един консервант. Целта на тези серии професионална козметика е да защитят кожата, като запазят нейното отлично състояние и я предпазят от преждевременно стареене.

 

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.