Килимите в нашия дом

07.09.2011 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство, Обзавеждане, Продажби

Подходящите килими са красив и стилен начин да подчертаете своята индивидуалност и уникалност, предоставяйки ви невероятно усещане за лукс, комфорт и изящество.

Килимите са една от най-значимите части от интериора. Те покриват пода и спомагат да се чувстваме приятно през времето, което прекарваме в нашия дом. Неповторимото разнообразие на багри, влакна и цени на килими още повече допринасят за усещане за разкош и естетика за нас и нашите близки.

Покупката на килими е много полезно за хората, които обитават по-трудни за отопление жилища да изолират семейството си от атмосферните колебания и да се наслаждават на една чудесна и мека обстановка. В зависимост от материала, от който могат да бъдат изградени съвременните килими могат да се различават доста в своите цени. 97 % от килимите в наши дни се тъкат от изкуствени материи, като основно се ползват акрил,полиестер,полипропилен и т.н.

Изработените от естествени нишки килими от своя страна заемат едва 3 процента от световното производство, като това е и причината този сравнително рядък тип килими да са със значително по-високи цени от тези създадени посредством използване на синтетични материи. Най-предпочитани са памук, лен,вълна, коприна и т.н.. Напоследък все по-голям брой фабрики за килими умело да сливат предимствата на изкуствените с тези на натуралните влакна, за да предложат килими с положителните характеристики и на 2-та вида материал.

Така се получава удобството на естествените нишки, като те могат да се почистват с по-ефективни почистващи химикали без да се увреждат тъканите на килима поради смесването с синтетични материи. Възползвайте се от достъпните цени на килими и възнаградете вашите близки с уюта, които заслужават.

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.