Ръчна срещу Електронна Покана за Рожден Ден

29.06.2011 | Автор: | Публикувано в: Друго

Всекидневно хиляди рождени дни се празнуват. В днешното натоварено време много по-често известията за рожден ден се пращат, чрез електронната поща, смс-и, чат софтуер като skype, през социалните сайтове като facebook и twitter или чрез кратко позвъняване по гсм-а. Но най-класната покана е принтираната на ръка. Не само че е официална и класическа, но е и по-удобна за поканените, като самото изпращане и получаване на ръчната картичка може да се извърши изключително купонджийско. Освен това ще направите и приятно впечатление на хората, които ще поканите на вашият купон за рожден ден. Ето няколко основни причини защо ръчните покани за рожден ден са по-удачният вариант от електронните си версии:

Ръчната покана за рожден ден представя, че на вас ви пука за партито и за хората, за които го правите. Със сигурност можете да известите гостите по телефона, skype или и-мейла. Или да разпространите вестта от уста на уста или чрез facebook. Но изпращането на ръчни покани, независимо дали са направени от вас или закупени от някоя дизайнерска агенция, показват значението което влагате в честването на рожденият си ден.

Отпечатаната покана е по-класен и по-формален метод да поканите роднините си на рожденото парти. Ако правите парти за 8 годишни малчугани, те няма да разберат нищо от класа и формалност, но ще се зарадват много на готино направени нарисувани покани с любими персонажи. Но изпипаните покани ще направят добро впечатление на роднините, шефа, колегите, приятелите ви. Ако не познавате лично всички, които ще дойдат, телефонното обаждане е неподходящо. Въоръжете се с търпение и добре направени покани за рожден ден и ги изпращайте на всеки, който смятате да поканите на купона за рожденият ви ден.

Отпечатаната покана е по-удачният вариант от известието по мейла, защото в нея може да се съдържа конкретна информация за купона – къде ще се проведе, дали ще има конкретна тематика и ако има как трябва да са облечени гостите. Може да добавите и закачливи мотиви в известието, които да позабавляват госта.

Хартиените покани за рожден ден са лични, докато електронните покани са някак по-бездарни, пък и има голяма вероятност известието ви да отиде в спам филтъра и приятелят ви да не я види.

Автор:

Този автор има 13 публикувани статии до сега.

Коментари (1)

  1. Ani

    Много хубава статия, аз лично съм фенка на ръчните картички.

    Поздравления от мен !

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.