WSOP с още повече играчи от PartyPoker

01.06.2011 | Автор: | Публикувано в: Друго

PartyPoker ще се опита да закара възможно най-много играчи на тазгодишните WSOP (World Series of Poker). Ето защо покер компанията и в момента раздава по един 14 хиляден пакет от чипове всеки ден.

Подобно на предишни години и през настоящата PokerParty ще раздава тези пакети посредством най-различни покер инициативи. Възможностите на запалените по онлайн покер потребители е да се доберат до заветния пакет посредством турнирите с много маси, както и през Sit & Go, където входната такса е в рамките на едва 2 долара.

Приключи провеждането на бай-ин турнирите, които се състояха от 15 до 30 май, където таксата бе в размер на 750 долара. При проведените онлайн покер турнири всеки ден от организаторите гарантираха поне един пакет, който предоставя достъп до WSOP.

Благодарение на инициативата от страна на PartyPoker, победителите в отделните дневни турнири по покер получиха пакети за участие в WSOP в размери на 14 хиляди долара, като в тях е включена таксата за участие в световните покер серии WSOP, 8 нощувки в хотел в Лас Вегас, както и 2 хиляди долара в брой.

Според един от професионалните покер играчи, част от отбора на PartyPoker Майк Секстън Световните серии по покер WSOP са центърът на покер вселената. Според него, той за първи път се е озовал на сцената на WSOP през 1984, като от тогава е редовен участник в това световно покер събитие.

В момента на официалния онлайн покер сайт на PartyPoker текат ежеседмичните квалификационни турнири за световните покер серии, като те ще продължат до 19 юни. Тазгодишните WSOP ще стартират в периода между 7 и 10 юли, като крайната развръзка в най-голямото покер събитие в света ще стане ясна на финалната маса през месец ноември тази година. Ако още не сте се включили, не пропускайте своя шанс да станете велик покер играч, именно на този невероятен покер турнир, където мечтите се превръщат в реалност.

 

 

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.