Няколко интересни факта за базални зъбни импланти

12.12.2017 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

Сигурно сте чели и позитивни, и негативни мнения на тема базални импланти. Повечето стоматолози, които разчитат на традиционните методи за имплантиране пишат против съвременната базална имплантология, като откриват различни пропуски и грешки. Тук обаче няма да се съгласим с тях, тъй като има няколко много интересни факти относно базалните импланти, които красноречиво говорят за тяхното преимущество над останалите видове.

Първото нещо, което ще напишем е, че модерните базални импланти са едночастови, което прави счупването им невъзможно. Това далеч не е така пред конвенционалните двучастови импланти, където повреди и деформации са често срещани явления. Разбира се, ние не искаме да омаловажаваме тяхната роля в стоматологията, но просто споделяме първия факт.

На второ място идва и лечението с базални зъбни импланти. То се състои в най-много пет посещения при специалист, което ви позволява да имате нови зъби по-бързо, отколкото можете да предположите. Редом с това самата процедура по лечение, имплантиране, поставяне на протези и други е напълно безболезнено и дори приятно за пациентите.

Не бихме пренебрегналия третия факт, който се касае до по-ниската цена на базалните импланти. Те са по-евтини, не защото са по-некачествени от другите, а защото самите посещения при стоматолог са ограничени до пет, като имплантите се понасят много добре от организма и не предразполагат към допълнителни стоматологични интервенции.

От тези три факта, които посочихме стана ясно, че със съдействието на базалните зъбни импланти, ще получите здравина, бързо лечение, безболезнена процедура и добра цена. Ако някой може да оспори тези наши твърдения може да остави коментар под статията или да даде обективно възражение, но сме сигурни, че никой не може да противоречи на истината.

Все пак съветваме пациентите с липса на зъби, да направят своето проучване на иновативните импланти в центровете по базална имплантология. Там те ще получат допълнителна информация за процеса по имплантиране, тарифите за лечение и всичко, което е важно за вас. Целта ни бе да ви предоставим фактите за базалните импланти, такива каквито ги видяхме ние.

Статията ни няма рекламна цел и е написана, за да даде представа на читателите какви са предимствата на базалната имплантология в наши дни. Разбира се, последната дума е ваша и само вие може да прецените дали искате да се лекувате по този начин или по някой друг.

Автор:

Този автор има 136 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.