Имунофан Спрей ви предлага излекуване от псориазиса

10.10.2017 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

Дали псориазисът е кожна болест или заболяване на цялото тяло не е още изяснено, но сигурно е, че Имунофан Спрей може да я излекува без мазане, без да приемате кортикостероидни препарати и без да нарушавате хормоналния баланс на тялото си.

Какъв е проблемът при псориазиса? Това е състояние на организма, при което кожните клетки не могат да узреят за нормалното за целта време, 28 дни, а само увеличават броя си. Така се образува люспеста плака по кожата. Кожата става груба, покрита с люспи или плака.

Реално не съществува някакво специално лечение на псориазиса. Медикаментите, които лекарите биха ви предписали само облекчават външните белези на болестта и могат временно да облекчат и подобрят състоянието ви.

Съществуват някои хранителни добавки, витамини и билки, които ще стабилизрат състоянието ви. Имунофан Спрей е препаратът, който ще успее да стабилизира състоянието ви и действието му е като щит. Той модулира имунната система и оказва благоприятно влияние върху широк спектър от болести – хронични заболявания, алергии, хепатит B и C, урологични и гинекологични болести, упорити инфекции,химио и лъче терапии

Имунофан Спрей ще атакува организма ви от много страни. От една страна ще пречисти кръвта, с което ще се стимулират основните функции на жизненоважните вътрешни органи.

Освен Имунофан Спрей е добре да имате предвид и някои препоръки за храненето. То е също много важен фактор при това заболяване. Избягвайте червено месо, мазни и тежки храни! Консумацията на риба в големи количества е задължителна. Умерено могат да се консумират кафе, алкохол, растителни масла, цигари и доматено пюре и сокове.

Не се мажете с всякакви кремове, това евентуално би помогнало, но само временно, насочете се към цялостно лечение, отвътре навън.

ИМУНОФАН е първият в света продукт, който отстранява множествената лекарствена устойчивост. Тя се появява при продължителни курсове на химиотерапия, когато организмът започва да отхвърля лекарствата и лечението изгубва своята ефективност. Приемът на ИМУНОФАН възвръща чувствителността на клетките към лечебния ефект на химиотерапията и подсилва въздействието на лечението.

Източник: Имунофона при псориазис

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.