Бързо възстановяване на зъби с базални импланти

10.08.2017 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

Ако търсите средство, което ще ви гарантира бързо зъбно възстановяване, то това са модерните базални импланти, с чиято помощ получавате блестяща усмивка и гарантирана якост на зъбите. За тези, които не знаят какво представлява този вид импланти, написахме тази статия, в която ще представим техните предимства и възможности за ефективно лечение.

Любопитно за базалните импланти

При използването на базални импланти не е необходимо костозаместване. Те могат да се поставят на пациента с тежка костна атрофия, без да има никакви проблеми. Лечението може да протече в рамките на само три дни, което ви дава възможността да се сдобиете с нови зъби по-бързо, отколкото при конвенционалните импланти, които изискват дълги месеци лечение.

Поставянето на базалните импланти не е съпроводено с болка и дискомфорт за пациента. Интегрирането им в най-твърдата кост може да стане веднага щом бъдат извадени болните зъби. Не е нужно да се чака раната на извадения зъб да заздравее и се преминава направо към процедурата по закотвяне на импланта в кортикалната кост, което гарантира здравината му.

Попадналата храна под подвижните протези ще остане в миналото, тъй като базалните импланти не позволяват на трохите и парченцата да ви създават напрежение. Този вид импланти ще ви позволи да се храните нормално, и ще издържат дори при по-тежки натоварвания на зъбите. Това е поредното предимство на базалната имплантология.

Заради краткия период на лечение, базалните импланти са по-евтините от традиционните. Последните може да бъдат приети от организма чак след месеци, а това е свързано с доста разходи и посещения на зъболекарския кабинет. Бързината, с която базалните импланти се приспособяват към организма е една от водещите причини пациентите да ги предпочитат.

В обобщение

За пушачи и пациенти са пародонтоза базалните импланти са прекия път към бързо възстановяване на зъбите. Не пренебрегвайте големите възможности на този тип дентална имплантология, защото тя може да разреши проблемите ви с липсата на здрави зъби.

Автор:

Този автор има 124 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.