Колко време ще издържи новата PVC дограма?

10.08.2017 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство, Обзавеждане

Един от най-честите клиентски въпроси свързан с покупката на PVC дограма, е колко време издържа тя. Големите производители обикновено дават гаранция над 15 години, което говори за стойността на продуктите им. Разбира се, това не значи, че пластмасовата дограма не може да издържи и повече време, така че прочетете внимателно тази статия и запомнете основното.

Издръжливостта на новата PVC дограма зависи и от нейния монтаж. Ако последният е извършен правилно, то прозорците ще имат висока трайност и няма да изгубят уникалния си външен вид. Съвременните технологии и добавки позволиха на дограмата да не губи цвета си с годините и с малко поддръжка и почистване да изглежда, като все едно, че сега сте я купили.

Един красноречив пример за трайността на ПВЦ дограмата е българска фирма, която е извършила демонтаж на стара дограма (на 20 години) в кабинет, и след като служителите са анализирали състоянието й, са стигнали до извода, че дограмата е била почти без повреди. Тук трябва да се спомене и за високото качество на въпросите немски профили.

Нашият съвет към потребителите е да купуват PVC профили само от доказани производители. По този начин получавате необходимите гаранции и сертификат за качество. По-малките фирми ще ви предложат по-ниски характеристики на продуктите си, което със сигурност ще се отрази на изолацията, външния вид, устойчивостта и експлоатацията на въпросната дограма.

И отново ще се върнем на примера, който дадохме с 20 годишната дограма. Помислете само, че този продукт е изработен преди много години, когато още техниката не е била толкова съвършена, както при съвременните профили. Сега прозорците биха издържали дори повече време, заради модерния подход при производството им и иновативните методи на работа.

Инвестицията във вашите нови прозорци си заслужава, тъй като чрез тях ще постигнете по-добра енергийната ефективност и в същото време, ще ви служат вярно десетки години наред. Сега ви оставяме на вас да прецените, какъв вид дограма да закупите за дома или офиса.

 

Автор:

Този автор има 137 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.