За кого се препоръчват базални зъбни импланти?

15.04.2017 | Автор: | Публикувано в: Здраве и красота

Добрата новина за всички обеззъбени пациенти е, че вече не трябва да плащат огромни суми за зъбни импланти. На дневен ред излиза базалната имплантология, която ви помага да върнете чаровната си усмивка само с няколко посещения на стоматологичния кабинет. Всеки човек с проблеми ще отдъхне с облекчение благодарение на новите и здрави фиксирани зъби.

Кой има нужда от базални импланти?

Пушачите и хората с пародонтоза са подложени на мъчително опадане на зъбите. С напредъка на времето тези пациенти остават частично или напълно обеззъбени, което влияе отрицателно на социалните им контакти и самочувствието. Базалните зъбни импланти са една чудесна възможност за положителна промяна, тъй че не ги подминавайте като вариант за лечение.

Защо препоръчваме базални импланти?

Ние препоръчваме базални импланти, тъй като са по-евтини от конвенционалните, а в същото време лечението при тях протича много по-бързо. Достатъчни са от 3 до 5 посещения на стоматолог, за да бъде завършена оперативната процедура по изваждане на зъбите, интегриране на имплантите и протезите, както и други грижи за пациента.

За разлика от стандартните дентални импланти, които се поставят в гъбестата кост на зъбите, то тук имплантите се закотвят в кортикалиса или иначе казано най-здравата зъбна кост. По този начин се предотвратяват възможности за попадане на храна под протезите, което е често срещано явление. Естествено, поставянето на BOI импланти е безболезнено и контролирано.

Базални импланти цени

Цената за лечение с базални импланти е по-ниска, тъй като както вече написахме по-горе в статията времето на лечебните процедури е съкратено. И ако преди ви се е налагало да ходите цял месец на зъболекар, докато свикнете с имплантите, сега това не е така и съответно ще платите по-малко пари. Разбира се, това е една препоръчителна инвестиция в здравето ви.

В обобщение ще напишем, че базалната имплантология бележи големи постижения към днешна дата. В случай, че сте загубили зъбите си, не се колебайте да сложите BOI импланти.

 

Автор:

Този автор има 120 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.