Защо все повече клиенти избират добавките, които предлага Alimento?

Да си говорим направо! Всички знаем колко важни са ненаситените мастни киселини за организма. Знаем също така и че за съжаление организма ни не може сам да ни осигури тези мастни киселини и за това търсим начини да си ги набавим чрез външни източници като храни или добавки. Наясно сме обаче и че колкото храни, богати на Омега – 3 да консумираме, че няма да са ни достатъчни да си осигурим нужната ни дневна доза.

Това решението е само едно – да потърсим качествени хранителни добавки. И ето, че стигаме до първата трудност – избор на магазин, в който да сме сигурни, че предлага единствено качествени добавки като рибено, ленено масло, ленено олио, прополис и други добавки, богати на Омега – 3.

На пръв поглед, разглеждайки различните магазини, които предлагат хранителни добавки може да ни се стори лесно да изберем и закупим рибеното масло или прополиса, от които имаме нужда, тъй като изобилието, което откриваме в търговската мрежа е огромно, но как да сме сигурни, че предлаганите продукти са пречистени според изискванията за качество и са наистина от високо качество?

Ако и вие се питате същото и търсите висококачествени хранителни добавки богати на Omega 3, предлагаме ви да разгледате Alimento.bg.

Защо да се доверите на добавките, които предлага този магазин?

Предполагаме сте чували за търговски марки като Barlean’s, Naturall, Pristine и знаете, че добавките, които произвеждат и предлагат в целия свят са от най-високо качество. Предполагаме и че сте чували, че контролът при преработката и производството на техните продукти е изключително висок.

Е, Alimento предлага рибено масло, прополис, екстракт от годжи бери, ленено масло и олио единствено от тези търговски марки.

На страниците на магазина ще откриете не само това, от което имате нужда, но и много други продукти и добавки, които също могат да ви бъдат от полза.

От Alimento са се опитали да съберат на едно място всички водещи брандове в производството на добавки богати на Омега – 3 – 6 – 9 киселини, така че да можете с едно посещение да разгледате и закупите продуктите, от които имате нужда, без да губите никакво време.

Пазарувайки от този магазин можете да сте спокойни, че няма опасност да закупите некачествено рибено или ленено масло, нито че ще ви доставят продукт, който не се е съхранявал правилно или е пред изтичане на срока.

Защо през цялото време говорим за качеството на добавките, богати на Омега – 3?

За да имат наистина нужния ефект за здравето, добавките богати на Омега киселини трябва да бъдат произведени много прецизно. Задължително условие за качеството на рибеното масло е то да бъде ултра пречистено на молекулярно ниво, за да бъдат отстранени от него всички вредни и токсини за организма вещества. Ако производителя допусне дори и минимална грешка при извличането и преработката на маслото, това ще се отрази не само на качествата му, но може да нанесе вреди и на организма на човека, който е приемал некачествения продукт.

Има производители, които не посочват точното количество Омега – 3 в добавките или пък количеството е много по-малко от необходимото. Имайте предвид, че добавките богати на Омега – 3 не са много траен продукт и ако не се съхраняват правилно, има опасност да закупите нещо, което е с изтекъл срок на годност, а това нещо, което също не е допустимо.

В този случай рибеното масло, което ще закупите няма да има никакъв ефект и просто ще сте дали пари на вятъра.

За съжаление търговските трикове са доста, затова и при избор на магазин и продукти трябва да сте много внимателни, тъй като става дума за здравето ви.

За да не се притеснявате какво слагате в потребителската си кошница, можете да последвате хилядите постоянни клиенти на Алименто и да се доверите на продуктите, които ви предлагат.

Магазинът работи с търговски брандове като Barlean’s, Naturall, Pristine, за които контрола и качеството са от първостепенно значение, така че можете да сте абсолютно сигурни, че купувате оригинален, качествен продукт, който ще ви помогне да осигурите на организма си нужните му ненаситени мастни киселини.

Омега киселините са жизненоважни за нашия организъм, ако искаме да сме здрави, да забавим стареенето или да сме в много добра физическа форма. Те ни помагат да се справим със сърдечните заболявания, да имаме контрол върху кръвното налягане, метаболизма, холестерола. Помагат ни да укрепим имунната си система, да помогнем на стомашно-чревния тракт, да се справим с излишните килограми, да се предпазим от артрит и остеопороза, да преминем по-леко през менопаузата и т. н., и т. н.

Редовният прием на добавки, богати на Омега киселини не е задължителен, но е пожелателен за всички нас, които държим да се погрижим добре за здравето си.

Можем да го направим, ако приемаме висококачествени добавки от доказани производители, които специализирани магазини като Alimento.bg ни предлагат.

Автор:

Този автор има 11 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.