5 причини да посетите Рила планина и курорта Трещеник

09.02.2016 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство, Друго

Мнозина предпочитат да изкарат своята почивка или ваканция именно в планината. Чистият въздух и природата са основните неща, които ни мотивират да посетим Рила планина, но разбира се има и много други причини. В тази статия ще разгледаме рилския курорт „Трещеник“ и това, което предлага той. И така ето защо да отидете на това дивно място и да изкарате чудесни мигове в приятна компания.

  1. В курорта „Трещеник“ се намира комплекс Вила Сали на Рила планина. Едно място, което ви дава възможност за пълен релакс и спокойствие. Там вие ще отседнете в една от много вили обзаведени по най-добрия начин. Очакват ви телевизор, топла баня, камина, хладилник и въобще всичко необходимо.
  1. Разходките сред природата ще ви заредят с енергия и желания за живот. Песните на птичките, зеленината, цветята и въобще цялата атмосфера е подходяща за всеки човек, без значение от неговата възраст.
  1. Планината крие и много забавления, от сорта на планински риболов или посещение на романтичен ресторант с вкусна българска кухня. Вие със сигурност няма да скучаете, когато се качите на върха, тъй като там ви чакат много примамливи местенца и приятни хора, с които да се запознаете.
  1. Зимата в Рила също е много красива и всеки от вас ще се увери в това. Снежната покривка стои по превъзходен начин върху покривите на къщите и всичко е като в приказките. Камината гори и осигурява нужната топлина, а вие сте седнали в удобните кресла и се наслаждавате на питието си.
  1. Най-хубавото на комплекс „Вила Сали“ са достъпните цени и любезното отношение към клиентите. Главната цел е да се насладите на вашата планинска почивка и да запазите прекрасни спомени от това кътче на България.

Е смятаме, че едва ли имате нужда от още причини да тръгнете към Рила планина още днес. Планирайте своята отпуска от рано, защото има много желаещи да отседнат във вилите и трудно се намират места. Препоръчваме ви да се обадите за резервация поне една седмица преди да заминете, за да ви е сигурна работата.

Пожелаваме ви незабравимо изкарване в Рила планина, курорта „Трещеник“ и не на последно място „Вила Сали“, защото това място ще се погрижи да се чувствате на седмото небе.

Автор:

Този автор има 135 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.