4 неща, които ще ви покажат, че използваният от вас тренировъчен сайт не е добър

06.10.2015 | Автор: | Публикувано в: Съвети

Ако не работиш здраво върху подобряването на играта си, никога няма да можеш да печелиш в модерната ера на покера.

Играта винаги се е развивала и трябва да се развива, за да оцелее в днешния забързан и променящ се свят.

Един от инструментите, които помагат на играчите да се развиват, са тренировъчните покер сайтове. Както всичко останало в интернет, има цяла шепа от лоши тренировъчни сайтове за всеки един добър сайт.

Умението да можеш да отчетеш разликата между един добър тренировъчен сайт и лош такъв може да окаже положително влияние върху покер уменията ви, а следователно и върху вашата покер банката.

Ето четири неща, които са общи за всички лоши онлайн покер тренировъчни сайтове.

1. Повечето от видеата са от един и същи треньори

Някои от по-малките сайтове за обучение попадат в капана на това да не качват на борда си достатъчния брой треньори, който е необходим, за да се направи наистина силно тренировъчно съдържание.

При тези малки сайтове ще видите едни и същи треньори да правят по-голямата част от видеоуроците в тях. Това не е никак добре за гледащите, тъй като те научават как само тези няколко отделни играчи размишляват по дадената тема. Развиващите се покер играчи е хубаво да чуят мнението на по-широк кръг от специалисти, за да придобият по-широк кръг от знания.

Изключение от това правило правят единствено елементарните видео серии като уроците за ранг на ръцете, позициониране и т.н. Тези видове видеоклипове са почти универсални и практически не се нуждаят от различни треньори, които да ги обясняват.

Въпреки това, след като вече сте преминали през етапа на учене на основите на играта, трябва да искате да чуете и видите възможно най-много различни гледни точки. Колкото повече се запознавате с различните стилове на мислене относно покер играта, толкова по-добри решения ще сте способни да взимате в бъдеще.

2. Видеата не покриват широк кръг от теми

Някои покер тренировъчни сайтове започват с обещания за всеобхватно съдържание, но по-късно не успяват да го доставят на зрителите си поради различни причини.

Ограниченият брой теми може да бъде страхотно нещо за някой, който в действителност просто иска да се научи да играе тази игра, но след този момент такъв тип сайт става безполезен.

Твърде често се случва някой да стартира свой сайт и в него да качи общите видеоклипове за начинаещи плюс може би няколко междинни видеа за напреднали. След това те изоставят сайта си по една или други причина, поради което вие като потребител ще получите един непълен сайт.

Друго често срещано явление е някоя компания да създаде видеоуроци, обхващащи теми на всички нива, но да не успява да актуализира съдържанието редовно или просто да се съсредоточи върху определени специфични области на покер играта.

Например, един сайт може да покрива единствено хедс-ъп играта и да няма достатъчно или никакви материали за 6-max игрите.

3. Видеата се фокусират изцяло върху Texas Hold’em

От 2006 г. насам, популярността на игрите, различни от Texas Hold’em poker, достигна до точка, при която един тренировъчен сайт не може да се нарече пълен и завършен, ако не притежава учебно съдържание за различни видове покер игри.

Когато казваме различни видове покер игри, ние смятаме, че един цялостен сайт трябва да включва обучение поне на следните разновидности на покера:

Seven Card Stud и Stud 8 or Better
Pot-Limit Omaha
Omaha Hi-Lo (Limit и PL)
Razz poker
Triple Draw Lowball

Други игри, които е хубаво да бъдат добавени като бонуси в учебното съдържание, са Badugi, Five Card Draw, Big O, Open Face Chinese Poker, 8-Game и H.O.R.S.E.

Един завършен сайт трябва да има поне начално равнище на инструкции за повечето от тези игри. В противен случай няма да сте подготвени за реалностите на модерната игра.

4. Лоша видео продукция

На всеки един тренировъчен сайт от време на време му се случва да направи лошо видео. Може би треньорът е имал лош ден или просто нещата не са се развили по начина, по който са очаквали.

Проблемът идва, когато лошото качество се превръща в норма. Някои примери за това са както следва:

  • Лошо качество на картината
  • Лошо качество на звука
  • Треньор, който като цяло не е интересен за слушане (монотонно говорене, липсва на ентусиазъм)
  • Треньорите не действат професионално
  • Треньорите не успяват напълно да обяснят какво правят
  • Треньорите предлагат малко или никакви коментари
  • Видеото не се придържа към темата

Схващате идеята. Зле създаденото съдържание ще отблъсне хората от сайта точно толкова бързо, колкото самата липса на съдържание.

Една от причините Джейсън Съмърсвил да бъде толкова успешен със своето онлайн шоу е високото качество на продукцията и неговият безкраен ентусиазъм за играта.

Треньорите в останалите покер тренировъчни сайтове ще направят добре, ако последват примера му.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.