Регистрация на фирма и абонаментно обслужване

05.04.2017 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Съвети, Услуги

Трудно ли е да се регистрира фирма в България?

Всъщност на пръв поглед изглежда доста лесна задача, особено когато интернет пространството изобилства от готови документи и веднага сваляш документите, попълваш празните полета и .. готово.

Дали обаче това е най-доброто решение?

Дори да искате да поставите основите на малък или среден бизнес, не е за подценяване нито как ще изглеждат Вашите документи при регистрация, нито първите стъпки, които ще направите като юридическо лице.

Замислете се, че не става въпрос единствено за попълване на документи и тяхното подаване в Търговския регистър. Със сигурност първо трябва да си зададете въпроса коя правна форма е най-удачна за целите и възможностите Ви. Едва след като уточните този въпрос е ред на следващата стъпка – изготвяне на необходимите документи. Те трябва да бъдат съобразени с Вашата бъдеща дейност, с това дали еднолично или в съдружие ще извършвате дейност. Трябва да Ви бъдат обяснени всички подробности – в детайли и на достъпен език. Трябва да знаете точно какво подписвате. Евентуални несъответствия и подробности, които откриете по-късно би Ви струвало отново време и пари. Затова още самото начало е важно.

Освен това е важно да имате доверен юридически консултант при първите стъпки, които ще предприемете. Да знаете, че има кой да Ви разясни отношения с партньори, да изготви договори, да Ви консултира преди да подпишете такива да Ви съдейства при събиране на взмания от неизправни длъжници и изобщо да бъде на разположение при всички възникнали пред Вас въпроси.

Дейността на нашата кантора е насочена именно към малкия и среден бизнес в България. Работим с адвокати в Германия и владеем немски език, с което можем да Ви бъдем полезни при създаване на бизнес контакти извън България и при изготвяне/тълкуване на договори, към които са приложими и разпоредбите на немското законодателство.

За нас е важно да спечелим доверието на клиентите и юридическите ни услуги да съпътстват тяхната дейност не само при създаване, но и при развиване на техния бизнес. Затова предлагаме и абонаментно обслужване.

За да бъдем винаги наблизо и на разположение за Вашите въпроси!

.

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.