Откъде закупихме интериорни врати в София

26.09.2015 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство

Аз и моето семейство се нанесохме в нов апартамент в столичния квартал Люлин. Започнахме да обзавеждаме апартамента и в разгара на ремонта решихме, че ще слагаме интериорни врати, които да красят помещенията ни. Разбира се, изборът не беше много лесен, тъй като пазара предлага множество продукти от различни материали, всякакви цветове и шарки.

И тъй като нямаме необходимите финансови средства за наемане на интериорен дизайнер се допитахме до интернет, който ни предостави различни възможности за закупуването на интериорни врати в град София. Слава богу бързо намерихме фирмата Борман Комерс, от която закупихме четири броя врати.

На нашето внимание бяха предоставени много варианти и цветове, от които да изберем. Бяхме консултирани коя разцветка на какво пасва, а също получихме информация за материалите MDF, HDF, и други. Целта бе да получим врата от истинско дърво, която да предоставя шумоизолация и топлоизолация на високо ниво.

Впечатление прави, че фирмата, на която гласувахме доверие разполагаше с много богат избор от продукти, като на всеки наш въпрос бе отговорено професионално. Именно такъв тип поведение търсехме, преди да решим да обзавеждаме апартамента си и ето, че го получихме.

Факт е, че нашите коридори са доста тесни и заради това избегнахме тъмните нюанси. Заложихме на светлокафявото и не сгрешихме, защото днес то стои по прекрасен начин на жилището ни. Светлият цвят придаде по-голямо пространство на помещенията ни и ги направи наистина красиви, така както очаквахме да се случи.

Естествено получихме и монтаж, който не ни забави много и всичко стана по план. Инвестираните пари в интериорни врати бяха може би най-разумното решение за дома ни, тъй като те създадоха неповторима атмосфера на уют, спокойствие, дизайн и красота.

Е няма да скрием, че не ни беше лесно да съберем парите за всичките четири врати, но пък сега не съжаляваме, че ги похарчихме именно за тях. Не се колебайте и вие да освежите жилището си, като закупите подходящите продукти.

Автор:

Този автор има 132 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.